Tuinhuis Felsenau 3 Karibu 297 x 297 x 239 cm Wanddikte 38mm

Productnummer: KA11323   |   38mm blokhut met 6+ hoekverbinding   |   Inclusief dubbele vleugeldeur   |   Inclusief Draai-kantelraam (voorkant)

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 8-12 weken. Verwachte levermoment 1ᵉ kwartaal 2022

€ 1.649,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Dakbedekking Puntdak (VERPLICHT meebestellen)
Dakgootset PVC - Voor platte daken
Beitz - Blokhut en Tuinhuis beits
Samenstelling Sluiten
  • € 1.649,95 Standaardproduct Tuinhuis Felsenau 3 Karibu 297 x 297 x 239 cm Wanddikte 38mm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Felsenau 3 Karibu 297 x 297 x 239 cm Wanddikte 38mm

  • 38 mm blokhuttype met gepatenteerde 6+ hoekverbinding
  • 5 jaar garantie op hout en constructie
  • Van duurzaam Scandinavisch vuren hout
  • Met gratis geimpregneerde funderingsbalken geleverd
  • Standaard geleverd zonder dakbedekking
  • Onbehandeld (Behandelen sterk aanbevolen)

Tuinhuis Felsenau 3 Karibu 297 x 297 x 239 cm Wanddikte 38mm

Felsenau 3 is een houten blokhut uit de Woodfeeling collectie van het Duitse A-merk Karibu. Vierkant Tuinhuisje Felsenau 3 van Karibu is 297 cm breed, 297 cm diep en heeft een maximale (nok)hoogte van 239 cm.

De funderingsmaat van deze blokhut is 282 × 282 cm. Houten blokhut Felsenau 3 wordt opgebouwd middels 38 mm brede blokhutprofielen vervaardigd uit Scandinavisch vurenhout. Deze speciele 38 mm onbehandelde blokhutprofielen beschikken over een gepatenteerde 6+ hoekverbinding voor een extra stevige verbinding. 

Let op! Tuinhuis Felsenau 3 van Karibu wordt onbehandeld geleverd. Voor een langere levensduur adviseren wij om het houten tuinhuisje van binnen en buiten te behandelen met een beits of dekkende verf.

Tuinhuis Felsenau 3 Karibu - wanddikte 38 mm en kunstglas

Deze ca. 3 x 3 houten blokhut biedt door zijn binnenmaat van 274 × 274 cm voldoende ruimte voor bijvoorbeeld het stallen van tuingereedschap, fietsen of een kleine tuintafel of loungset. Felsenau wordt standaard geleverd met een dubbele vleugeldeur (140 x 173 cm) die beschikt over kleine ramen van kunstglas en roedes. Daarnaast wordt standaard een draai-/kantelraam (69 x 80 cm) meegeleverd voor aan de voorkant, inclusief echt glas. Bij Felsenau 3 is het tevens mogelijk om de dubbele deur en draai-/kantelraam aan de zijkant te plaatsen / monteren.

Hout geschaafd Ja
Type/Model Felsenau
Houtsoort Scandinavisch Vuren
Wanddikte 38mm
Afmetingen 297 x 297 cm
Funderingsmaat 282 x 282 cm
Nokhoogte 239 cm
Ramen 1 Draai- Kiepraam (69x80 cm)
Deuren 1 Dubbele deur (140x173 cm)
Type Beglazing Kunstglas
Type Dak Puntdak
Dakbedekking Exclusief
Dakoppervlak (m²) 10,6 m²
Inhoud (m³) 17,5 m³
Gespiegeld op te bouwen?   Ja
Inclusief Hang-en sluitwerk en montagehandleiding

Dak(bedekking)

Het zadeldak van Felsenau 3 met een dakhelling van 15 graden bestaat uit massief houten planken. Let op! Blokhut Felsenau 3 wordt standaard geleverd zonder dakbedekking. Als extra optie (meerprijs) kunt u zelfklevende bitumen dakbedekking in de kleur grijs of rood meebestellen. Daarnaast kunt u dakshinglels (5 pak a 3m2) meebestellen (sterk aanbevolen) in diverse types en kleuren, waaronder recht zwart of beverstaart rood.

Voor het afvoeren van hemelwater kunt u tevens als extra optie een PVC dakgootset meebestellen. Deze kunststof dakgootset is speciaal ontwikkelt door Karibu voor zadeldaken en wordt geleverd met verstelbaar bevestigingsmateriaal.

Houten vloer

Felsenau 3 wordt standaard geleverd met (KDI) geïmpregneerde funderingbalken, echter zonder houten vloer voor in de berging. Wilt u een houten vloer in deze fraaie blokhut berging van Karibu? Kies bij extra opties ook voor een op maat gemaakte onbehandelde houten vloer, inclusief keteldruk geïmpregneerde onderleggers.

Behandelen met Beits

Om het hout te beschermen en/of een mooie kleur te geven, is het belangrijk om het hout te behandelen met een goede beits. Bij het sellecteren van opties heeft u de mogelijkheid om een kleur te sellecteren tegen meerprijs. Wij leveren dan blikken met beits, genoeg voor 2 lagen aan de buitenkant van uw tuinhuis of blokhut. Voor een goede kleur en bescherming adviseren wij altijd om beits in 2 lagen aan te brengen. Wij leveren Beitz - Blokhut en tuinhuis beits in 10 kleuren. De eerste 5 (Zwart, Wit, Antraciet, Antiek groen en Ral9010) zijn dekkende kleuren. De overige kleuren zijn transparant. Bij deze kleuren ziet u dus de natuurlijke uitstraling van het hout nog beter terug. De glansgraad is altijd zijdeglans. Dit betekend dat het een erg lichte glans heeft als de zon er op een bepaalde manier op staat. 

Levering

De levertijd voor Felsenau 3 van Karibu bedraagt ca. 3 weken en wordt op maat geleverd rechtstreeks vanuit Duitsland.

Let op! Tijdens het hoogseizoen, van maart tot oktober kan de levertijd ca. 6 - 9 weken bedragen.

Vergelijkbare Modellen

Wilt u ditzelfde model in de afmeting 357 x 267? Kies dan voor Felsenau 4. Nog een grotere maat gewild? Kies dan voor Felsenau 5 met de afmeting 387 x 297. Zie alternatieve producten voor diverse vergelijkbare modellen.

Bestel ca. 4x3 meter blokhut Felsenau 3 nu met service en gunstige Thuiswinkel voorwaarden bij Gadero.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Deuren en raam ook in zijkant van tuinhuis te plaatsen Felsenau 3 Karibu sfeer Tuinhuis Felsenau 3 Karibu 297 x 297 x 239 cm Wanddikte 38mm   |   38mm blokhut met 6+ hoekverbinding   |   Inclusief dubbele vleugeldeur   |   Inclusief Draai-kantelraam (voorkant)
€ 1.649,95 Per stuk incl. BTW