Tuinhuis Qubic 2 Karibu met overkapping 546 x 276 x 214 cm Wanddikte 19mm

Productnummer: KA11407 19mm steek/schroefsysteem   |   Uit te breiden met diverse opties   |   Inclusief zelfklevende dakfolie

Aangepaste levertijd Levertijd 6-8 weken

€ 2.349,95 € 1.997,45 Per stuk incl. BTW
Gespreid betalen
Liever in termijnen betalen? Betaal in 12 tot 60 termijnen
Let op: Geld lenen kost geld! Meer infomatie
v.a. € 42,45 p.m. *
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren (impregneren levertijd 4-5 weken)
Dakgootset
Karibu Verfsysteem
Dakbedekking plat dak
Beitz - Blokhut en Tuinhuis beits
Samenstelling Sluiten
  • € 1.997,45 Standaardproduct Tuinhuis Qubic 2 Karibu met overkapping 546 x 276 x 214 cm Wanddikte 19mm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Qubic 2 Karibu met overkapping 546 x 276 x 214 cm Wanddikte 19mm

  • Gemaakt van duurzaam Scandinavisch vuren hout
  • Van Duitse A-kwaliteit
  • Met 5 jaar garantie op hout en constructie
  • Inclusief deur, zelfklevend dakfolie en aluminium afsluitbalken

Tuinhuis Qubic 2 Karibu met overkapping 546 x 276 x 214 cm Wanddikte 19mm

De vierkante Qubic 2 biedt u veel extra ruimte in de tuin en door de toegevoegde overkapping kunt u ook nog overdekt zitten. Dit tuinhuis uit de Classic-Serie van het Duitse A-merk Karibu heeft een luxe uitstraling, mede door de vierkante vorm, schuifdeur en aluminium afwerking. De houten berging heeft een totaal oppervlakte van 7,5 m2. Genoeg ruimte dus voor al uw spullen. Daarnaast kunt u onder de overkapping een kleine tafel met stoelen of loungeset neerzetten, zodat u ook van uw tuin kan genieten als het misschien iets minder mooi weer is. Om de Qubic helemaal compleet te maken is het mogelijk deze uit te breiden met verschillende opties, zoals een dakgoot, vloer en onderhoudset.

Afmetingen

Dit opvallende vierkante tuinhuis bestaat uit twee onderdelen: de basis houten berging en het aanbouwdak. De houten basis is 276 cm breed, 276 cm diep en heeft aan de voorkant een maximale hoogte van 214 cm. De achterkant van het tuinhuis is 201 cm hoog. De binnenmaat deze vierkante bergplaats is 268 x 268 cm.

Tuinhuis Qubic 2 met overkapping Karibu - wanddikte 19 mm en kunstglas

Het aanbouwdak is 268 cm breed en 276 cm diep. De totale breedte van de Qubic 2 met overkapping is 546 cm. Het tuinhuis is eenvoudig op te zetten door het steek-/schroefsysteem van 19 mm dik blokhutprofiel van Scandinavisch Vurenhout. 

Hout geschaafd Ja Type/Model Goldendorf Houtsoort Scandinavisch Vuren Wanddikte 19mm Afmetingen 512 x 276 cm Funderingsmaat 272 x 272 cm Nokhoogte 214 cm Ramen Geen  Deuren 1 Schuifdeur (110,4 x 183,3 cm) Doorgang (105 x 179 cm) Type Beglazing Kunstglas Type Dak Plat dak Dakbedekking Exclusief Dakhelling  0° Dakoppervlak (m²) 15 m² Inhoud (m³) 14,9 m³ Gespiegeld op te bouwen?   Nee Inclusief Hang-en sluitwerk en montagehandleiding Standaard meegeleverd

Om de vierkante vorm van de Qubic 2 in stand te houden krijgt u standaard een schuifdeur meegeleverd, in plaats van een openslaande deur. Deze 105 x 179 cm deur draagt bij aan de luxe uitstraling van het tuinhuisje en is voorzien van lichtpanelen met ondoorzichtig kunstglas. Daarnaast ontvangt u een aluminium deurdrempel en draaigrendelslot. 

Het tuinhuis met overkapping heeft een platdak, gemaakt van massief houten platen. Het meegeleverde zelfklevende dakfolie verlengt de levensduur van uw dak aanzienlijk. Dit materiaal is zeer duurzaam, scheurbestendig en beschermt uw dak tegen alle weersinvloeden. Verder krijgt u bijpassende aluminium afsluitbalken als hoogwaardige dakafsluiting, om de luxe uitstraling van het tuinhuisje af te maken.

Extra opties

Het is mogelijk om de Qubic 2 met overkapping uit te breiden met een paar extra opties. Zo heeft u de mogelijkheid om een PVC-dakgootset mee te bestellen. Plaats met deze set, bestaande uit buizen en beslag, gelijk na het plaatsen van uw tuinhuis een dakgoot. Met deze dakgootset zorgt u ervoor dat het water van uw dak kan lopen, wat beter is voor uw dak en de zijkant van uw blokhut.

Ook aan het onderhoud van de binnenkant van het tuinhuis is gedacht. Zo kunt u een onderhoudsset voor het binnengedeelte van de Qubic bestellen. De set bestaat uit: 0.75 en 0.5 liter Vastewas olie, 1 kwast, 1 vlakstrijker, 2 roerstaafjes en handschoenen. Beide sets zijn te vinden onder de extra opties.

Houten vloer

Voordat u de Qubic 2 gaat gebruiken is het aan te raden om er een vloer in te leggen. Nu is de keuze aan u of dit een stenen of houten vloer wordt. Liever hout? Bestel dan gelijk, tegen een meerprijs, een houten vloer mee. U ontvangt dan een onbehandelde houten vloer, inclusief onder hoge keteldruk geïmpregneerde (KDI) onderlegger. De onderleggers zijn van massief hout en zo behandeld dat ze een langere levensduur hebben.

Behandelen met Beits

Om het hout te beschermen en/of een mooie kleur te geven, is het belangrijk om het hout te behandelen met een goede beits. Bij het sellecteren van opties heeft u de mogelijkheid om een kleur te sellecteren tegen meerprijs. Wij leveren dan blikken met beits, genoeg voor 2 lagen aan de buitenkant van uw tuinhuis of blokhut. Voor een goede kleur en bescherming adviseren wij altijd om beits in 2 lagen aan te brengen. Wij leveren Beitz - Blokhut en tuinhuis beits in 10 kleuren. De eerste 5 (Zwart, Wit, Antraciet, Antiek groen en Ral9010) zijn dekkende kleuren. De overige kleuren zijn transparant. Bij deze kleuren ziet u dus de natuurlijke uitstraling van het hout nog beter terug. De glansgraad is altijd zijdeglans. Dit betekend dat het een erg lichte glans heeft als de zon er op een bepaalde manier op staat. 

Levering

De verwachte levertijd van Karibu tuinhuizen is ongeveer 3 weken (6-8 weken in de periode april t/m september). Het tuinhuis wordt standaard geleverd met uitgebreide opbouwtekening, 60 mm brede (KDI) geïmpregneerde funderingsbalken en alle benodigde bevestigingsmaterialen. 

Vergelijkbare modellen

Tuinhuis Qubic 2 is ook verkrijgbaar zonder overkapping. Het tuinhuis Qubic 2 zonder overkapping vindt u hier.

Wilt u ditzelfde model in de afmeting 484 x 246 cm? Kies dan voor blokhut Qubic 1 met overkapping. Wilt u dit zelfde model in een reeds verfde variant in de kleur Terragrijs? Kies dan voor Qubic 2 Karibu Terragrijs. Zie alternatieve producten voor diverse vergelijkbare modellen.

Bestel ca. 5x3 meter blokhut Qubic 2 nu met service en gunstige Thuiswinkel voorwaarden bij Gadero.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Tuinhuis-Qubic-2-Aanbouwdak-karibu Tuinhuis Qubic 2 Karibu met overkapping 546 x 276 x 214 cm Wanddikte 19mm 19mm steek/schroefsysteem   |   Uit te breiden met diverse opties   |   Inclusief zelfklevende dakfolie
€ 2.349,95 € 1.997,45 Per stuk incl. BTW