Tuinkassen aluminium, zwart of hout

U gaat uw eigen gewassen kweken in een tuinkas? Voor u een tuinkas gaat kopen heeft u verschillende keuzes die u moet maken. Koopt u een aluminium tuinkas, luxe zwart gepoedercoate hobbykas of gaat u liever voor een houten kas. Kiest u een vrijstaande hobbykas of heeft u een zonnige muur voor een muurkas. Bij Gadero bestelt u met de beste voorwaarden en met Thuiswinkel Waarborg garantie. Bovendien zijn wij officieel Royal Well Dealer, het A-merk voor polycarbonaat kunststof en tuinkassen van glas. Wilt u online een tuinkas kopen? Wij bezorgen uw tuinkas of muurkas in heel Nederland en België in circa een week. 

Tuinkassen zijn vrij eenvoudig zelf te plaatsen, alle kassen worden geleverd met een duidelijke montagehandleiding. Zo bouwt u uw eigen overdekte moestuin helemaal zelf. De aluminium tuinkassen worden gemonteerd met meegeleverde bouten en moeren. Bij onze hobbykassen zijn alle profielen voorgeboord en dus eenvoudig te plaatsen. Nadat u het frame in elkaar gezet heeft plaatst u zelf de beglazing. Tuindersglas wordt in kleine platen geleverd, veiligheidsglas in langere stukken. Polycarbonaat heeft weinig kans op breuk of beschadiging en is lichtgewicht. Ondanks dat adviseren we beglazing altijd met 2 man te plaatsen.

Meer informatie over welke beglazing u kiest leest u in het blog "Welk glas voor uw tuinkas" en lees hier (onderaan) waar op letten bij tuinkassen kopen?

De houten tuinkassen Royal classic worden zelfs prefab geleverd, dit betekent dat u alleen de wanden maar hoeft te plaatsen en de beglazing. Zelf een tuinkas bouwen was nog nooit zo makkelijk.

Een tuinkas is op maat te verkrijgen en aan te passen naar uw eigen wensen, kiest u een tuinkas met alleen maar werkbanken of kweekschappen? Of kiest u voor een lege kas met volle grond ruimte voor bijvoorbeeld tomaten en komkommerplanten. Alles voor de gewenste inrichting van uw tuinkas koopt u bij Gadero, met gunstige thuiswinkelvoorwaarden. 

Gadero.nl Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode