Logo Gadero
service

Tuinkas Royal Well Popular 86 Blank 257x193 cm Nokhoogte 195 cm

Productnummer
60009-257-193-195
Geschikt voor hobbyist tot gevorderde kweker
Keuze uit 3 soorten beglazing
tuinkas_royal_well_popular_86_1
tuinkas_kweekkas_popular_royal_well
kweekkas_royal_well_popular_86_tuinkas
tuinkas_popular_86_blank_polycarbonaat_1
tuinkas_royal_well_popular_86_kweekkas
fundering_tuinkas_popular_106_royal_well
afmetingen_tuinkas_royal_well_popular_86
beglazing
Per stuk

923,95

incl. BTW

Niet op voorraad
Details
Lengte
257 cm
Diepte
257 cm
Breedte
193 cm
Hoogte
195 cm
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Reactie binnen 2 uur

Plus- en minpunten

 • 5 m2 overdekte tuinkas oppervlakte

 • Meest populaire tuinkas

 • Schuifdeur van 161 cm hoogte

 • 12 jaar garantie op de constructie

 • Exclusief kweektafel, louvreraam en fundering

Specificaties

Materiaalsoort
Aluminium
Materiaal
Aluminium
Kleur
Grijs
Lengte
257 cm
Breedte
193 cm
Diepte
257 cm
Hoogte
195 cm
Jaren garantie
12 jaar (constructie)

Tuinkas Royal Well Popular 86 Blank 257x193 cm Nokhoogte 195 cm

Bent u op zoek naar een hobbykas voor in de tuin? U gaat uw eigen groente kweken en om het tuindersseizoen te verlengen kiest u voor een tuinkas. Deze tuinkas Popular 86 van Royal Well is een uitstekend instap model. De tuinkas heeft een afmeting van 193 x 257 cm, zo heeft u wel 5,0 m2 oppervlakte om in te tuinieren. De hoogte van 195 cm wordt behaald na het plaatsen op een funderingsrand (fundering dient geselecteerd te worden bij de extra opties). Bekijk ook alle andere tuinkassen uit de Popular serie van Royal Well.

Een tuinkas is handig wanneer u zaadjes wil opkweken voor ze in de volle grond kunnen of wanneer u exotische vruchten of groente wil kweken. Deze hebben meer warmte nodig, precies wat u kunt bieden in een tuinkas.

Tuinkas kopen

Voor u een tuinkas gaat aanschaffen is het verstandig te letten op een aantal zaken. Waar gaat u de kas plaatsen en welke soort beglazing kiest u. Dit zijn de opties die u ten alle tijde moet kiezen bij het bestellen van de tuinkas. Daarnaast is het goed u af te vragen of u optionele items zoals een regenafvoer, kweektafel, kweekschap, raamopener, louvre raam en schermgaas bij wil bestellen. Bekijk alle accessoires op onze pagina's tuinkas accessoires en tuinkasinrichting.

Deze tuinkas met een blank aluminium frame heeft een mooi formaat voor een kleine of gemiddelde tuin en is een prima instapmodel. Met zijn afmeting van 257 x 193 x 195 cm biedt de kas een mooie ruimte om zaden voor te planten en zelfs planten te laten overwinteren. Bekijk ook onze pagina met alle tuinkassen met een blank aluminium frame.

Afmetingen tuinkas

Deze tuinkas Popular 86 heeft een goothoogte van 124 cm inclusief fundering, de nokhoogte is 195 cm. De schuifdeur die entree biedt aan de kas heeft een afmeting van 62 x 161 cm, deze schuifdeur wordt opzij geschoven, zo hoeft u geen rekening te houden met een openslaande deur. Houd rondom uw tuinkas ongeveer 50 cm vrij, zo heeft u voldoende ruimte om onderhoud uit te voeren.

Deze tuinkas wordt als bouwpakket en kaal geleverd. Dat betekent dat er geen kweekschappen of tafels bij geleverd worden. U heeft de keus uit verschillende soorten, neem bijvoorbeeld de kweektafel Alu Grower, dit is een kweektafel van ruim 60 diep en 150 cm breed. Bekijk de verschillende opties bij de bijbehorende producten.

Tuinkas Popular is verkrijgbaar in de volgende maten;

 • Popular 46 - 131 x 193 x 195 cm

 • Popular 66 - 195 x 193 x 195 cm

 • Popular 86 - 257 x 193 x 195 cm

 • Popular 106 - 319 x 193 x 195 cm

Tuinkas bouwen

Voor het bouwen van uw tuinkas heeft u een stevige fundering nodig, een tegelterras of grasveld voldoen niet als stevige fundering. Bestel bij uw tuinkas een funderingsrand mee, deze biedt een juiste basis voor het frame van uw tuinkas. Bij de Popular serie zorgt de funderingsrand ook nog eens er voor dat het frame in de fundering valt. Het is de perfecte afdichting van uw kas.

De fundering bestaat uit blank verzinkt staal. Deze funderingsrand wordt onder 1% afschot geplaatst, zoals u bijvoorbeeld bij een stenen terras ook zou doen. Belangrijk voor het functioneren van de schuifdeur, is om zowel de voor en achterzijde van de kas volledig waterpas te plaatsen.

Plaatst u de fundering in de volle grond, dan maakt u gebruik van de meegeleverde stortpijpjes. Plaatst u de funderingsrand op een verharde ondergrond, dan verankert u de rand met schroeven aan de ondergrond.

Tuindersglas, Veiligheidsglas of Polycarbonaat

Bij het kiezen van de beglazing doet u er goed aan om na te gaan waar de tuinkas geplaatst wordt. Polycarbonaat kan niet op een plaats waar de tuinkas veel wind vangt, maar is geschikt voor een plek in de volle zon. Doordat polycarbonaat niet transparant is is de kans op verbranding van de gewassen nihil.

Tuindersglas is meest populair onder hobbytuinders, het laat veel licht door en u kunt van buiten de kas zien hoe het met uw planten gaat. Veiligheidsglas kiest u wanneer de kas geplaatst wordt in een kindrijke omgeving of een kleine tuin of nabij een speelplaats. Dit glas kent als eigenschap dat het in duizenden kleine stukjes uit elkaar valt wanneer het breekt. Tuindersglas zal in grote scherven breken, wat gevaar kan opleveren in de nabijheid van kinderen. Voor meer informatie over de verschillende soorten beglazing leest u ons blog; welk glas voor uw tuinkas.

De tuinkas Popular 86 wordt standaard geleverd met 1 dakraam.

Specificaties tuinkas Popular 86 Royal Well

 • Diepte: 257 cm

 • Breedte: 193 cm

 • Nokhoogte: 195 cm

 • Goothoogte: 124 cm

 • Oppervlakte: 5 m²

 • Materiaal framewerk: Aluminium Blank

 • Materiaal Afdichting: Tuindersglas / Veiligheidsglas 3mm / Polycarbonaat 4mm

 • Ramen: 1x dakraam

 • Deur: 62 x 161 cm

 • Garantie: 12 jaar (constructie)

Levering

De levertijd van een tuinkas bedraagt in de rustige periode ongeveer 2 - 4 weken. Houd in het voorjaar rekening met een langere levertijd. Levering vind plaats op een nader te bepalen moment, de transporteur neemt contact met u op om een afspraak te maken.

Bestelt u deze tuinkas dan ontvangt u een 'kale' tuinkas. U ontvangt enkel een frame met beglazing, de fundering dient los bijbesteld te worden. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om opties bij te bestellen, denk aan een raamopener, louvreraam voor de achterzijde, kweekschap of tafel en gaasschermen.

Montage

Uw tuinkas Popular 86 wordt geleverd met een uitgebreide duidelijke montage handleiding. Het bouwpakket is relatief eenvoudig te plaatsen. Montage door onze partner is alleen op aanvraag mogelijk.