Logo Gadero
service

Royal Well Universele beugels voor tuinkas - set 5 stuks

Productnummer
60030
royal_well_universele_beugels_tuinkas
royal_well_beugel_voor_tuinkas
royal_well_universele_beugels_voor_tuinkas
royal_well_handige_beugels_voor_aluminium_tuinkas

9,02

incl. BTW

Niet op voorraad
Details
Diepte
25 cm
Breedte
2,5 cm
Materiaalsoort
Aluminium
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Handig voor bevestiging van draden in de tuinkas

  • Wordt geleverd met hamerkopbouten en moeren

  • Gemaakt van stevig aluminium

Specificaties

Materiaalsoort
Aluminium
Materiaal
Aluminium
Kleur
Grijs
Breedte
2,5 cm
Diepte
25 cm

Royal Well Universele beugels voor tuinkas - set 5 stuks

Houten gevelbekleding is natuurlijk mooi qua kleur en qua materiaal. Echter blijft dit niet altijd zo als u het gewoon klakkeloos op de gevel plaatst. Daarom is het belangrijk om het hout altijd te behandelen! Dit doet u bijvoorbeeld met een olie of een gevelbeits. Woodstain VV is de gevelbeits met de hoogste kwaliteit. Deze beits wordt niet voor niks ook ontzettend veel gebruikt in de professionele bouw bij grote bouw projecten. Dit komt waarschijnlijk door de hoge duurzaamheid, rendement, bescherming en mooie kleuren! De beits beschermt uw hout tegen houtrot, schimmel en verkleuring! Gevelhout loopt vaak extra risico omdat het volop in weer en wind staat!

Houtrot, schimmel en verkleuring kunnen makkelijk voorkomen worden met een gekleurde Woodstain VV. Veel mensen willen hun gevel volledig kleurloos behandelen. Dit is echter niet handig omdat het dan niet beschermt tegen vergrijzing. Vergrijzing wordt enkel voorkomen met het aanbrengen van pigmenten en pigmenten betekenen kleur. Wanneer u dus uw huidige kleur wilt behouden, kiest u voor een transparante beits die zo dicht mogelijk bij de kleur van uw hout ligt.

Op dit moment kijkt u naar een matte kleur: Breda D767. Deze kleur is ook verkrijgbaar in zijdeglans variant. De matte variant heeft geen glanzende afwerking. Met dit blik van 2,5 liter kunt u ongeveer 25 vierkante meter behandelen.

Tips voor het aanbrengen

Het is belangrijk dat u hier uitgebreid de tijd voor neemt. Wij adviseren altijd om voor montage al te beitsen. Bij Woodstain VV kunt u het beste 2 lagen geheel rondom aanbrengen nog voor montage. Dit kunt u doen met een kwast, blokwitter of een verfroller. Vervolgens gaat u over op het monteren van het hout. Na montage kunt u enkel nog de zichtzijde bewerken. Het beste is om dit ook nog 1 of 2 keer te doen voor het beste eindresultaat. Wanneer u de planken niet rondom beitst, gaan ze vaak krom trekken. Ook loopt u veel meer risico op houtrot, schimmel en andere problemen. Vocht trekt dan namelijk vanaf de achterkant in het hout. Onderhoud dient plaats te vinden na ongeveer 5 jaar. Dit verschilt echter enorm per gevel en is afhankelijk van veel factoren. Controleer daarom jaarlijks de beits op verkleuring of vervaging.