Ultra Drain watergoot 4 stuks 100 x 6 x 10 cm BLACKLINE

Productnummer: EX70300B Ideaal in de verwerking en de oplossing voor hemelwaterafvoer in uw tuin

Voor- en nadelen van Ultra Drain watergoot 4 stuks 100 x 6 x 10 cm BLACKLINE

  • Zeer luxe en strak af te werken goten
  • Geen verzendkosten !
  • Unieke zwarte uitvoering

Ultra Drain watergoot 4 stuks 100 x 6 x 10 cm BLACKLINE

Deze Ultra drain watergoot set bestaat uit 4 goten. De water goot ultra van 100 cm lengte, 6 dikte en 10 cm breed is een luxe kunststof hemelwater afvoergoot met een rooster. De afvoergoot kan gebruikt worden om uw terras, zwembad of oprit watervrij te houden. Door de smalle uitvoering van 6,5 cm is het een mooie goot met een luxe uitstraling. Dit is de exclusieve zwarte uitvoering van de goten. Deze serie wordt de blackline serie genoemd. 

DE GEHELE ULTRA DRAIN SERIE WORDT GRATIS BEZORGD! Dit geldt echter niet voor het los bestellen van hulpstukken. De gratis bezorging geldt voor de Ultra Drain set van 4 watergoten of voor de set in combinatie met hulpstukken. 

Vergeet niet om verbindingstukken, eindstukken of iets dergelijks erbij te bestellen. U vindt deze producten bij de verwante producten. 

De ultra drain serie bestaat uit een breed assortiment met onder andere hulpstukken zoals eindkappen, verloopstukken, verbindingstukken, onder- en zij afvoeren en een hoekstuk van 90 graden. Ook is er een Ultra afvoerput verkrijgbaar met een onder- en zijuitlaat waarvan één gebruikt wordt. Deze zijn allemaal te verkrijgen bij Gadero, de nummer 1 in sierbestrating. Ook kunt u deze watergoot set verbinden met PVC buizen naar uw sloot of koppelen aan drainagebuis.

Bij Gadero bestelt u topkwaliteit Ultradrain hemelwater afvoer producten van Excluton voor de beste prijs. Bestel meteen goedkope betontegels tot luxe keramische tegels of waaltjes stenen en zand meteen mee.

 


Vragen & antwoorden over dit product

Per hoeveel meter raden jullie een uitloop aan en wat is de maximale afvoer capaciteit?

Een uitloop is enkel nodig op de desgewenste plek. U kunt de goten onder afschot leggen waardoor het water aan het einde van de goot in een afvoer of buffersysteem terecht komt.

Beste, Wat is de maximale belasting dat de goot kan weerstaan? Met hoeveel gewicht mag men erover rijden? Kunnen de aluminium roosters oxideren? Hoe zit het met de duurzaamheid ervan? Mvg, Tina

Het exacte belastbare gewicht is niet bekend. Echter is het geen probleem om er vlug met een auto over heen te rijden. Wij verkopen ze al jaren aan mensen die ze in een oprit verwerken en er is nog nooit iets mee gebeurd. U moet uiteraard niet te lang met een zware auto stil staan op de goten. De aluminium roosters oxideren niet. 

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
ultra drain watergoot set zwart Ultra Drain watergoten 4 stuks 100 x 6 x 10 cm BLACKLINE Ideaal in de verwerking en de oplossing voor hemelwaterafvoer in uw tuin Op voorraad
€ 104,95 Per 4 stuks incl. BTW