Ultra Drain watergoot 4 stuks 100 x 6 x 10 cm BLACKLINE - Gratis Levering!

Productnummer: EX70300B   |   Ideaal in de verwerking en de oplossing voor hemelwaterafvoer in uw tuin

Voor- en nadelen van Ultra Drain watergoot 4 stuks 100 x 6 x 10 cm BLACKLINE - Gratis Levering!

  • Zeer luxe en strak af te werken goten
  • Geen verzendkosten !
  • Unieke zwarte uitvoering

Ultra Drain watergoot 4 stuks 100 x 6 x 10 cm BLACKLINE - Gratis Levering!

De Ultra Drain watergoot set van Excluton bestaat uit 4 watergoten, deze kunnen niet los bestelt worden. Deze watergoten hebben een formaat van 100 cm lengte, 6 dikte en 10 cm breed en is gemaakt van een luxe kunststof met rooster. Met deze watergoten houdt u eenvoudig uw terras, zwembad of oprit watervrij. Deze watergoten hebben een stijlvol uiterlijk door hun smalle uitvoering en unieke zwarte uitvoering. Vergeet niet om uw benodigde hulpstukken mee te bestellen.

LET OP! Zorg dat u bij het bestellen alleen producten besteld van de Ultra Drain serie. 
Onderdelen van andere afwateringssytemen, zoals ACO, zijn NIET te combineren met Ultra Drain producten. 

Gratis levering Ultra Drain serie

DE GEHELE ULTRA DRAIN SERIE WORDT GRATIS BEZORGD! Dit geldt alleen voor bestellingen met de Ultra Drain watergoten set in combinatie met hulpstukken. Bestellingen met alleen hulpstukken vallen buiten de gratis verzending. 

De Ultra Drain serie biedt naast luxe watergoten ook een ruim aanbod hulpstukken zodat ze in iedere tuin kunnen toegepast worden. De hulpstukken bestaan o.a. eindkappen, verloopstukken, verbindingstukken, onder- en zij afvoeren en een hoekstuk van 90 graden. Ook is er de Ultra Drain afvoerput verkrijgbaar met een onder- en zijuitlaat waarvan één gebruikt wordt. Ook kunt u deze watergoot set verbinden met PVC buizen naar uw sloot of koppelen aan drainagebuis. 

Snelle levering van uw watergoten

Bij Gadero bestelt u topkwaliteit Ultra Drain hemelwater afvoer producten van Excluton voor de beste prijs. Wanneer u vandaag bestelt leveren wij binnen enkele werkdagen bij u aan huis. Bestel meteen goedkope betontegels tot luxe keramische tegels of waaltjes stenen en zand meteen mee om uw tuin helemaal af te maken. 

 


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Per hoeveel meter raden jullie een uitloop aan en wat is de maximale afvoer capaciteit?

Een uitloop is enkel nodig op de desgewenste plek. U kunt de goten onder afschot leggen waardoor het water aan het einde van de goot in een afvoer of buffersysteem terecht komt.

Beste, Wat is de maximale belasting dat de goot kan weerstaan? Met hoeveel gewicht mag men erover rijden? Kunnen de aluminium roosters oxideren? Hoe zit het met de duurzaamheid ervan? Mvg, Tina

Het exacte belastbare gewicht is niet bekend. Echter is het geen probleem om er vlug met een auto over heen te rijden. Wij verkopen ze al jaren aan mensen die ze in een oprit verwerken en er is nog nooit iets mee gebeurd. U moet uiteraard niet te lang met een zware auto stil staan op de goten. De aluminium roosters oxideren niet. 

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
ultra drain watergoot set zwart Ultra Drain watergoot 4 stuks 100 x 6 x 10 cm BLACKLINE - Gratis Levering!   |   Ideaal in de verwerking en de oplossing voor hemelwaterafvoer in uw tuin Op voorraad
€ 158,95 Per 4 stuks incl. BTW