Logo Gadero
service

5 Blokkenprofiel WPC composiet Teak 2.5 x 19.6 cm Felixwood

Duurzaam en kleurvast WPC
Geschikt om te monteren met clips
model_tripleprofielwpcteak
model_WPCComposietTeak5Blokkenprofiel
model_5BlokkenprofielWPCComposietTeakGevel
model_triple_profiel_wpc_teak_donkerbruin_felixwood_schutting
Per stuk,vanaf

82,25

incl. BTW

190,39 per ㎡

1 variant op voorraad
1 tot 5 werkdagen
Details
Breedte
19,6 cm
Kies afmetingen
1 - 5 werkdagen
218 stuks
82,25
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Luxe composiet gevelbekleding met bijzonder profiel

  • Gemakkelijk te monteren middels clips

  • Moderne Teak bruine kleur

  • Duurzaam, kleurvast WPC composiet

Specificaties

Afwerking hout
Geen afwerking
Houtsoort
WPC composiet
Kleur
Bruin
Dikte
2,5 cm
Breedte
19,6 cm
Levensduur
25+ jaren
Behandeling
Onbehandeld
Onderhoudsvriendelijk
Weinig onderhoud
Thermisch gemodificeerd
Nee
Open of gelsloten
Gesloten

5 Blokkenprofiel WPC composiet Teak 2.5 x 19.6 cm Felixwood

Met deze 2.5 x 19.6 cm composiet rabatdelen van Felixwood maakt u een opvallende gevel. Deze rabatdelen hebben een bijzondere vorm en de vijf stroken van dit profiel zorgen voor veel diepgang in uw gevel. Anders dan bij hout zal de bruine kleur van deze Teak WPC gevelbekleding niet vergrijzen. U behoudt dus jaren dezelfde kleur door de speciale Ultrashield bescherming. Hierdoor zijn deze composiet gevelprofielen niet alleen zeer kleurvast, het maakt ze ook nog eens stabiel en onderhoudsarm. U monteert deze rabatdelen met speciale gevelclips, wat voor een zeer strakke gevel zonder zichtbare schroeven zorgt.

Voordelen composiet gevelbekleding

Deze 5-blokken profiel rabatdelen zijn 2.5 cm dik en 19.6 cm breed. De werkende breedte van deze rabatdelen is ... cm. Deze profielen hebben een mooie diep bruine Teak kleur, die dus niet vergrijst. Deze gevelbekleding is gemaakt van WPC composiet. Dit is een combinatie van 40%polyethyleenn en 60% houtvezel. Deze composiet gevelplanken zijn voor 95% van gerecycled materiaal gemaakt. Door de Ultrashield beschermlaag zijn deze gevelprofielen rondom beschermd tegen UV-straling, waardoor de planken niet verkleuren. Bovendien is WPC vormvast en daardoor heel geschikt om te monteren met het clipsysteem. Met dit systeem monteert u snel en eenvoudig uw nieuwe gevel.

De brandklasse dat aan dit product hangt, zorgt ervoor dat de gevelbekleding helaas niet geschikt is om op huizen te gebruiken. De gevelprofielen zijn voor overkappingen, schuttingen of schuren wel zeer geschikt.

Vijf-blokkenprofiel monteren

Begin met het maken van een raamwerk van aluminium of houten achterlatten. Vervolgens plaatst u de eind- en buitenhoekprofielen. De eindprofielen gebruikt u rond ramen of aan de rand van uw gevel. De buitenhoekprofielen gebruikt u waar 2 profielen met elkaar verbinden en waar ze de hoek om gaan, om een mooie strakke gevel te maken. U begint met het aluminium onderprofiel om de eerste plank op vast te zetten. Vervolgens plaatst u de clips op de balken en de profielen tussen de clips. De laatste plank aan de bovenkant sluit u niet af met een clip aan de bovenkant, maar met een kunststof stopper om de laatste plank ook stevig vast te zetten.

Al het materiaal om deze kunststof gevelbekleding te monteren vindt u bij de composiet accessoires of bij de bijbehorende producten. Gadero heeft deze WPC rabatdelen ook in het Ebony in het assortiment. Kijk hiervoor bij de alternatieven op dit product.