Ervaringen

Wat zeggen andere klanten over Gadero?

In samenwerking met de onafhankelijke review partner Feedbackcompany kunt u meer dan 3000 ervaringen van eerdere kopers bij Gadero lezen op deze pagina of bekijken via deze link naar Feedbackcompany.

Klantbeoordelingen
3416 beoordelingen
Aad Kester
tuinhek

Heeft u een verbetersuggestie of klacht? Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor onze slogan 'Buiten genieten binnen handbereik' en zullen uw bericht serieus en vakkundig oppakken.

Doe mee: fotowedstrijd kerstboom!

Heeft u een kerstboom gekocht bij Gadero? Stuur uw foto in en maak kans op het aankoopbedrag retour!

 

Ga naar de fotowedstrijd kerst >>

 

Fotowedstrijd

Afgelopen zomer hebben we een oproep gedaan aan onze klanten om foto's in te sturen. Vele foto's werden ingezonden en meneer Mulder werd de gelukkige winnaar. Meneer Mulder heeft met het hout van Gadero een dubbele beschoeiing gemaakt om zijn tuin. Het naastgelegen land ligt een stuk lager en de grond onder het terras spoelde nogal eens weg. Met de hardhouten palen en planken van Gadero ging meneer aan de slag en heeft een stevige basis gebouwd voor een onderhoudsvriendelijke tuin.

 

 

 


 

Fotowedstrijd

Na een succesvol tuinseizoen hebben we wederom een oproep gedaan aan al onze klanten om hun mooiste tuinfoto’s met onze producten in te sturen met als uiteindelijke winnaar Dhr. Borsboom. De foto’s van zijn fraaie terras gemaakt van onze gladde brede Bankirai vlonderplanken hebben hem tot terechte winnaar gemaakt.

Winnaar Fotowedstrijd 2016

Fotowedstrijd

Onlangs hebben we een oproep gedaan aan al onze klanten om hun mooiste tuinfoto’s in te sturen. Er zijn veel mooie, creatieve en bijzondere foto’s ingestuurd. De keuze was moeilijk, maar uiteindelijk hebben we een winnaar weten te kiezen. De foto’s van een prachtige lariks douglas overkapping in combinatie met een fraaie loungebank hebben dhr. Helmholt tot terechte winnaar gemaakt. Van harte gefeliciteerd met uw prijs!

fotowedstrijd

Alle klanten die producten bij Gadero bestellen, kunnen deelnemen aan de fotowedstrijd. Elke kwartaal trekken we een winnaar.

Facebook winactie

Onderstaand de gelukkige winnares van de boomstamtafel naar aanleiding van onze Facebook actie.

Boomstam tafel actie facebook

Wilt u ook kans maken op een iPad of een andere mooie prijs? Houd onze Facebook-pagina in de gaten voor winacties.

 

Volg Gadero op de voet op social media

facebook gadero Ontdek ons op facebook voor speciale acties, Houthandel Gadero achter de schermen en leuke nieuwtjes

Youtube Gadero Hout TV Abonneer voor Doe het Zelf klustips, de Houtsoort van de maand, Hout Trends en meer


pinterest tuin inspiratie Volg ons op Pinterest voor inspiratie voor uw terras, schutting, overkapping, binnenvloer, meubels enz


blog gadero Bekijk de mooiste sfeerfoto's van tuinen tot houten vloeren op onze Instagram

twitter gadero Volg ons op twitter voor het laatste nieuws