Ervaringen

Wat zeggen andere klanten over Gadero?

In samenwerking met de onafhankelijke review partner Feedbackcompany kunt u meer dan 3000 ervaringen van eerdere kopers bij Gadero lezen op deze pagina of bekijken via deze link naar Feedbackcompany. Let op! Bij het invullen van een review maak je kans op een drone!

Klantbeoordelingen
3788 beoordelingen
Jan Vriezema Job Vision
ruim assortiment met goede kwaliteit

 

Heeft u een verbetersuggestie of klacht? Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor onze slogan 'Buiten genieten binnen handbereik' en zullen uw bericht serieus en vakkundig oppakken.

Doe mee met de Gadero fotowedstrijd - Maak kans op een Ipad!

Heeft u een aankoop gedaan bij Gadero en vervolgens een schutting, vlonder, blokhout of ander gaaf project gemaakt? Doe mee aan onze fotowedstrijd via http://fotowedstrijd.gadero.nl en maak kans op en Apple Ipad!

Ga naar de fotowedstrijd >>

U kunt ook stemmen op uw favoriete foto, bekijk de verschillende inzendingen en laat ons weten welke foto volgens u moet winnen!

Fotowedstrijd 2018

Begin 2018 hebben wij onze klanten gevraagd om foto's in te sturen. Na veel ingezonden foto's is meneer van Meggelen er als winnaar uitgekomen. Meneer van Meggelen heeft een prachtige vlonder gemaakt van onder andere onze hardhouten beschoeiingsplanken en onze Azobe hardhouten balken. De vlonder is zowel boven de grond als boven het water gebouwd. Door het schitterende bouwwerk en de scherpe ingezonden foto's is meneer van Meggelen als terechte winnaar gekozen!

Fotowedstrijd najaar 2017

Afgelopen zomer hebben we een oproep gedaan aan onze klanten om foto's in te sturen. Vele foto's werden ingezonden en meneer Mulder werd de gelukkige winnaar. Meneer Mulder heeft met het hout van Gadero een dubbele beschoeiing gemaakt om zijn tuin. Het naastgelegen land ligt een stuk lager en de grond onder het terras spoelde nogal eens weg. Met de hardhouten palen en planken van Gadero ging meneer aan de slag en heeft een stevige basis gebouwd voor een onderhoudsvriendelijke tuin.

Fotowedstrijd voorjaar 2017

Na een succesvol tuinseizoen hebben we wederom een oproep gedaan aan al onze klanten om hun mooiste tuinfoto’s met onze producten in te sturen met als uiteindelijke winnaar Dhr. Borsboom. De foto’s van zijn fraaie terras gemaakt van onze gladde brede Bankirai vlonderplanken hebben hem tot terechte winnaar gemaakt.

Winnaar Fotowedstrijd 2016

Fotowedstrijd 2016

Onlangs hebben we een oproep gedaan aan al onze klanten om hun mooiste tuinfoto’s in te sturen. Er zijn veel mooie, creatieve en bijzondere foto’s ingestuurd. De keuze was moeilijk, maar uiteindelijk hebben we een winnaar weten te kiezen. De foto’s van een prachtige lariks douglas overkapping in combinatie met een fraaie loungebank hebben dhr. Helmholt tot terechte winnaar gemaakt. Van harte gefeliciteerd met uw prijs!

fotowedstrijd

Alle klanten die producten bij Gadero bestellen, kunnen deelnemen aan de fotowedstrijd. Elke kwartaal trekken we een winnaar.

Facebook winactie

Onderstaand de gelukkige winnares van de boomstamtafel naar aanleiding van onze Facebook actie.

Boomstam tafel actie facebook

Wilt u ook kans maken op een iPad of een andere mooie prijs? Houd onze Facebook-pagina in de gaten voor winacties.

 

Volg Gadero op de voet op social media

facebook gadero Ontdek ons op facebook voor speciale acties, Houthandel Gadero achter de schermen en leuke nieuwtjes

Youtube Gadero Hout TV Abonneer voor Doe het Zelf klustips, de Houtsoort van de maand, Hout Trends en meer


pinterest tuin inspiratie Volg ons op Pinterest voor inspiratie voor uw terras, schutting, overkapping, binnenvloer, meubels enz


blog gadero Bekijk de mooiste sfeerfoto's van tuinen tot houten vloeren op onze Instagram

twitter gadero Volg ons op twitter voor het laatste nieuws