Ervaringen

Houthandel Gadero levert al meer dan 10 jaar tuinhout, bestrating vloeren en meer aan de Benelux via de webshop gadero.nl. Op deze pagina vind je de ervaringen van onze klanten.

Actuele reviews van onze kopers zijn te vinden op de onafhankelijke website van Trustedshops. Drie weken na je bestelling bij Gadero krijg je een uitnodiging van Trustedshops om een review te plaatsen. We staan open voor feedback en horen graag meer over hoe je de service hebt ervaren.

Klik hier om een review te schrijven!

Deelnemen aan onze fotowedstrijd Deelnemen aan onze fotowedstrijd

Onze enthousiaste klanten kunnen na hun aankoop deelnemen aan de fotowedstrijd. Wij organiseren jaarlijks de Gadero fotowedstrijd. Je kunt het hele jaar deelnemen aan de fotowedstrijd door je mooiste foto's van je bouwwerk van Gadero producten in te sturen. Je maakt daarmee kans op een cadeaubon ter waarde van €300,-.

De afgelopen jaren hebben er al veel van onze klanten een prijs gewonnen. Ben je ook trots op je tuin met Gadero producten? Klik hieronder om mee te doen en bekijk de spelregels en voorwaarden!

Klik hier om mee te doen!

Fotowedstrijd 2022 Fotowedstrijd 2022

Pipowagen

 

De wanden van deze overkapping hiernaast zijn bekleed met Deens Rabat Triple blokprofiel van Ayous. Het profiel van de planken zorgt voor een luxe uitstraling. De heerlijke loungeset in combinatie met de wanden van Deens rabat leveren een mooi contrast op en zorgen voor sfeer. 

 

Prachtige tuin met vlonder en overkapping

In een prachtige natuurtuin in Drenthe staat deze pipowagen. De pipowagen heeft een trap met veranda en is geverfd in een fleurige kleur. De pipowagen is helemaal naar eigen stijl gemaakt en dat zorgt voor een supermooie uitstraling van de gehele tuin. Voor de opbouw van de pipowagen is gebruik gemaakt van Gadero TV video's. 

 

 

Gevelbekleding

 

Hiernaast is de sfeervolle overkapping met zwarte Zweeds rabat wanden bekleed. De overkapping is gebouwd op een vlonder van Cumaru. Het geheel zorgt voor veel warmte en een heerlijk plekje om te zitten. Door je tuin helemaal naar wens te maken creër je helemaal je eigen plekje!

Fotowedstrijd 2021 Fotowedstrijd 2021

Ook in 2021 hebben we een fotowedstrijd gedaan. Er zijn toen prachtige foto's ingestuurd, dat maakte het lastig om een winnaar uit te kiezen. Uiteindelijk hebben de onderstaande drie foto's een prijs gewonnen!

Bankirai vlonder

 

De gevel van dit tuinhuis en de schutting zijn bekleed met Rhombus Red Cedar. Dit is een vorm van open gevelbekleding, wat goed geventileerd wordt en hierdoor een langere levensduur heeft. Het totale plaatje zorgt voor een luxe uitstraling!

 

Kapschuur Bergen

De eerste familie heeft ons meerdere foto’s ingestuurd van hun vlonder van Bankirai terrasplanken. De beschoeiing en trap zijn bekleed met dezelfde planken als de vlonder. Met behulp van de Gadero TV video’s zijn ze tot dit prachtige resultaat gekomen.

 

 

Rhombus Red Cedar

 

Hiernaast is de kapschuur Bergen L type 2 Lariks Douglas te zien. Voor het dak is er gebruik gemaakt van zwarte dakpanprofielplaten. Vanwege wat meer beschuttingen zijn er twee verticale wandmodules meebesteld. De vloer bestaat uit de tegels Estetico Verso Pit Black. De kapschuur is helemaal naar eigen stijl ingericht en het resultaat mag er zeker zijn!

 

Fotowedstrijd eerdere jaren Fotowedstrijd eerdere jaren

In 2020/ 2021 hebben we veel inzendingen gekregen en daaruit zijn drie winnaars gekozen. De wintereditie van de fotowedstrijd 2020/2021 is gewonnen door de eigenaren van deze prachtige Bankirai vlonder. 

Fotowedstrijd - 2020 wintereditie

 

 

In 2020 hebben wij verschillende review winacties gedaan. Hieronder is de trotse winnaar van de maand juli afgebeeld. De eigenaar van deze overkapping vertelt: “wij hebben een eigenbouw overkapping met als basis een geraamte van Douglas hout. Als gevelbekleding hebben wij Ayous channelsiding toegepast. Het geheel is afgewerkt met een vlonderdek van Ipé hout.”

Fotowedstrijd - 2020 juli

Social media Social media

Youtube Gadero Hout TV Abonneer voor doe het zelf klustips, de houtsoort van de maand, hout trends & meer

facebook gadero Ontdek ons op Facebook voor speciale acties, houthandel Gadero achter de schermen en leuke nieuwtjes


blog gadero Bekijk de mooiste sfeerfoto's van tuinen tot houten vloeren op ons Instagramaccount


pinterest tuin inspiratie Volg ons op Pinterest voor inspiratie voor uw terras, schutting, overkapping, binnenvloer, meubels en meer

TikTok Ontdek ook ons TikTok account voor filmpjes over klustips en weetjes over houthandel Gadero