Ervaringen

Wat zeggen andere klanten over Gadero?

In samenwerking met de onafhankelijke review partner Feedbackcompany kunt u meer dan 2000 ervaringen van eerdere kopers bij Gadero lezen op deze pagina of bekijken via deze link naar Feedbackcompany.

Klantbeoordelingen
2174 beoordelingen
Henk Helder
Deurdranger en slot

Heeft u een verbetersuggestie of klacht? Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor onze slogan 'Buiten genieten binnen handbereik' en zullen uw bericht serieus en vakkundig oppakken.

Fotowedstrijd

Na een succesvol tuinseizoen hebben we wederom een oproep gedaan aan al onze klanten om hun mooiste tuinfoto’s met onze producten in te sturen met als uiteindelijke winnaar Dhr. Borsboom. De foto’s van zijn fraaie terras gemaakt van onze gladde brede Bankirai vlonderplanken hebben hem tot terechte winnaar gemaakt.

Winnaar Fotowedstrijd 2016

Fotowedstrijd

Onlangs hebben we een oproep gedaan aan al onze klanten om hun mooiste tuinfoto’s in te sturen. Er zijn veel mooie, creatieve en bijzondere foto’s ingestuurd. De keuze was moeilijk, maar uiteindelijk hebben we een winnaar weten te kiezen. De foto’s van een prachtige lariks douglas overkapping in combinatie met een fraaie loungebank hebben dhr. Helmholt tot terechte winnaar gemaakt. Van harte gefeliciteerd met uw prijs!

fotowedstrijd

Alle klanten die producten bij Gadero bestellen, kunnen deelnemen aan de fotowedstrijd. Elke kwartaal trekken we een winnaar.

Facebook winactie

Onderstaand de gelukkige winnares van de boomstamtafel naar aanleiding van onze Facebook actie.

Boomstam tafel actie facebook

Wilt u ook kans maken op een iPad of een andere mooie prijs? Houd onze Facebook-pagina in de gaten voor winacties.