Drainage tuin

Drainage in de tuin is steeds meer een must. We hebben vaker hevige regenbuien en het water moet ergens heen. Voor drainage aanleggen hebben we diverse oplossingen. Van drainageslangen (bij ons te koop per meter!) die u door uw tuin laat kronkelen tot het Hydroblob drainagesysteem waarin hemelwater van uw terras wordt opgevangen zonder gedoe met PVC buizen. Bekijk onderstaande onze producten voor drainage oplossingen kopen en raadpleeg onze handige tips voor drainage aanleggen. U kunt hier uw drainageslang voor in de tuin kopen onder gunstige Thuiswinkel Waarborg Servicegaranties. Uniek is dat wij 65 mm drainagebuis per meter te koop hebben. Nog een laatste supertip? Bouw een houten vlonder zwevend op piketpalen achter uw tuin met een laag schelpen er onder, hier kunt u liters hemelwater opvangen!

U wilt liever geen drainageslang in uw tuin aanleggen? Dan kunt u ook kiezen voor de blokken van Hydroblob, deze vangen regenwater op.

Drainage aanleggen in de tuin met drainagebuis

Voorkom mos in uw gras en andere wateroverlast in uw tuin met drainage aanleggen. Bekijk deze doe het zelf video hoe u een drainage aanlegt in de tuin.

 

 

Hydroblob filters

Ook Hydroblob drainage heeft een handige oplossing voor drainage rondom uw stenen terras.

 

 

 

Gadero.nl Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode