Logo Gadero
service

Aluminium carports van Gadero

Een carport zal niet alleen uw auto beschermen. Net als een houten carport heeft ook een aluminium carport vele voordelen. Deze carports zijn dankzij zonwerend glas goed beschermd tegen het weer. U heeft uw hele leven door een schone, droge en koele auto of een ander voertuig onder het afdak staan.

Aluminium, glas en polycarbonaat staan allen bekend om hun lange levensduur en het gemak in onderhoud. Wanneer uw voorkeur uitgaat naar gemak en hoogwaardige kwaliteit, kunt u dus het best de aluminium carport kopen. In ons assortiment vindt u vrijstaande carports en aanbouw carports die tegen het het huis aan te plaatsen zijn. U heeft de keuze tussen een vlakke dakconstructie of een gebogen dakconstructie. De aluminium carports kunnen zowel een helder als melkwit polycarbonaat dak hebben.

Er zijn verschillende dakbedekkingen mogelijk die variëren per model. Op een plat dak wordt EPDM dakbedekking bevestigd. Ronde daken en zadeldaken zijn standaard voorzien van polycarbonaat platen.

Wat kost een aluminium carport?

De prijzen van aluminium carports zijn natuurlijk afhankelijk van uw wensen. Dit type carport heeft een prijs tussen de 2200 en 8000 euro. Carports met een gebogen dak hebben een hogere prijs. De vrijstaande carport is duurder in de aanschaf dan een aanbouw carport. Toch heeft u voor dit geld een aluminium carport met een luxe uitstraling die een leven lang mee gaat. Een aanschaf waar u echt wat aan heeft!

Montage van een carport

Wilt u een carport laten plaatsen? Bekijk dan onze montageservice voor extra informatie. Ook kunt u contact opnemen met onze klantenservice wanneer u advies nodig heeft over de hoogte van de carport. U carport kan verhoogt worden als u deze gaat gebruiken voor de caravan of camper. Het is mogelijk de carport op maat te maken.

De carports worden geleverd als bouwpakket met een uitgebreide montage handleiding die stap voor stap uitlegt hoe u uw aluminium carport moet plaatsen.

Ook voor een enkele carport, dubbele carport voor meerdere auto's en carports gemaakt van hout kunt u bij ons terecht. Ook op het gebied van complete overkappingen, veranda's en een garage zijn wij de beste specialist.

Aluminium carport antraciet grijs

Meest gestelde vragen over carports

Aluminium carport inspiratie