Logo Gadero
service

Populaire stapelblokken en muurelementen

U kiest bij ons uit een enorm en compleet assortiment stapelblokken. Om de keuze voor u wat makkelijker te maken vindt u hier onze meest verkochte muurelementen. Zo kunt u kiezen uit strakke stapelblokken, gekloofde stapelblokken, getrommelde stapelblokken,  en andere muurelementen.

Populaire stapelblokken en muurelementen inspiratie

Bijna al deze populaire stapelblokken en muurelementen worden vanuit eigen voorraden binnen enkele werkdagen in heel Nederland en België geleverd. Om ons volledige assortiment stapelblokken en muurelementen te bekijken kunt u naar onze categorie Muurelementen en Stapelblokken gaan. Bekijk ook onze stapelblokken die wij binnen 48 uur bij u thuis kunnen bezorgen en ga direct aan de slag! 

Maak uw tuin compleet

Maak uw tuin compleet met bijvoorbeeld luxe terrastegels. Bij Gadero hebben wij alles wat u nodig heeft voor uw droomtuin. Kijk bijvoorbeeld naar de GeoProArte tegels. Dit zijn kwalitatief de allerbeste tegels die op de markt te vinden zijn.

Populaire Stapelblokken

De meest populaire blokken zijn onze eigen merk Paved stapelblokken en de Linia palissaden van het merk Excluton. Dit zijn strakke stapelblokken met veelal een antraciet kleur, maar uiteraard ook verkrijgbaar in andere kleuren. Houdt u niet van deze strak afgewerkte stapelblokken, kies dan een getrommelde of gekloofde variant. Deze behandelde stapelblokken zijn kunstmatig verouderd (trommelen) of voorzien van een robuuste natuursteen look (kloven) en zorgen voor wat meer leven in de tuin. Op zoek naar kwaliteit en duurzaamheid? Kies dan voor natuursteen! Natuursteen stapelblokken gaan in tegenstelling tot beton een levenlang mee.

Populaire Muurelementen

Naast stapelblokken vindt u hier ook een aantal populaire muurelementen in de vorm van bijvoorbeeld een U-element, een L-element, palissadeband of zelfs traptreden. 

Met al deze hardlopers maakt u eenvoudig de tuin van uw dromen. Bouw een tuinborder, tuin muur, plantenbak, vijverrand en nog veel meer.