Logo Gadero
service
Blog

Bekijk hier de winnende projecten van de fotowedstrijd 2022!

Joanie
Geschreven doorJoanie

Zoekt u inspiratie voor uw tuin? Wilt u graag een nieuwe vlonder, overkapping of gevel, maar weet u nog niet in welke stijl? Elk jaar organiseren wij van Gadero een fotowedstrijd waar trotse klussers foto’s kunnen insturen van hun klusprojecten. Door de prachtige inzendingen die wij ieder jaar ontvangen, inspireren zij weer andere klussers bij hun tuinproject.

Benieuwd wie de winnaars zijn van 2022? Lees dan snel verder en laat u inspireren.

Winnaar fotowedstrijd gevelbekleding

Luxe gevelbekleding van Triple blokprofiel

Jeanette en Wim hebben de wanden van hun overkapping bekleed met Deens Rabat Triple blokprofiel van Ayous. Door het profiel van deze planken krijgt de overkapping een zeer luxe uitstraling. De warme kleur van de planken in combinatie met het zwarte frame van de overkapping levert een mooi contrast op. Benieuwd naar de reactie van de winnaars? Bekijk de onderstaande video en kom erachter hoe Jeanette op dit idee kwam.

Wilt u ook Triple blokprofiel planken gebruiken voor de wand van uw overkapping? Bekijk ons Triple blokprofiel assortiment.

Winnaar fotowedstrijd 2022 pipowagen

 

Fleurige pipowagen met veranda

Harriet woont in Drenthe en beschikt over een prachtige natuurtuin. In deze tuin heeft ze de houten pipowagen met veranda en trap geplaatst. Voordat ze begonnen met het opbouwen van de pipowagen hebben ze gebruik gemaakt van de Gadero TV waarin de montage stap-voor-stap wordt uitgelegd.

Kunt u ook klustips gebruiken? Bekijk ons YouTube kanaal Gadero TV voor meer dan 200 klusvideo’s.

Toen de pipowagen stond heeft Harriet deze helemaal naar haar eigen stijl gemaakt. Benieuwd naar haar reactie? Bekijk de onderstaande video.

Wilt u ook een pipowagen in de tuin? Ontdek dan onze pipowagen assortiment.

FotowedstrijdsWinnaar fotowedstrijd overkapping vlonder

Sfeervolle overkapping met vlonder

Dennis heeft in zijn tuin een overkapping gebouwd en de wanden bekleed met zwart Zweeds rabat planken. De diep zwarte kleur van de plank zorgen voor een rustieke en luxe uitstraling. De overkapping is gebouwd op een vlonder van Cumaru planken. Dit houtsoort is nog een onbekende parel in Nederland. Cumaru planken hebben een prachtige vlamtekening en een warme kleur. Benieuwd naar de reactie van Dennis? Bekijk de onderstaande aflevering van Gadero TV.

vlonder cumaru hardhout

 

Gaat u dit jaar bezig met een tuinproject en gebruikt u hiervoor producten van Gadero? Laat zien hoe trots u bent en doe mee aan de fotowedstrijd 2023! Deel de foto’s van uw klusproject met ons en maak kans op een cadeaubon t.w.v 300,- voor Gadero.nl.

Gerelateerde blogs van Gadero