Logo Gadero
service
Blog

Zwaar verdiend! Gadero 3e prijs FD Gazellen

Gadero logo
Geschreven doorLisanne
Geplaatst08-11-2019

Zwaar verdiend! Gadero wint de 3e prijs bij de FD Gazellen categorie middelgroot. Tijdens de uitreiking van de FD Gazellen Awards Noord-Nederland op donderdag 7 november mochten we voor de 4e keer een award in ontvangst nemen en we staan al sinds 2014 in de lijst. Dit keer dus een bronzen award in de categorie middelgroot. Wij zijn supertrots dit met elkaar bereikt te hebben!

FD Gazelle Collectie Gadero

Gadero in de prijzen

Dit is niet de eerste keer dat we een award kregen tijdens de FD Gazellen Awards. Zo stonden we in 2014 en 2015 op de 1e plaats in de categorie klein. In 2016 kwamen we net niet in de top 3 met een 4e plaats en in 2017 waren we vijfde. Ook in 2018 hadden we een goed resultaat met een tweede plaats op de lijst.

Henk Jan Gerjan Wim FD Gazellen Gadero

FD Gazellen Awards

Het Financieele Dagblad organiseert elk jaar de FD Gazellen Awards. Hierbij belonen ze bedrijven die het snelst groeien in Nederland. Alleen bedrijven die sneller groeien dan anderen doen mee aan de wedstrijd. Hierbij kijken ze niet alleen naar omzet, ook de groei in personeel en winst telt mee. In totaal kregen 53 bedrijven in verschillende categorieën in Noord-Nederland een beloning uitgereikt voor hun bovengemiddelde groei.

FD Gazelle Collectie Gadero

Gadero feliciteert ook de andere bedrijven met hun behaalde FD Gazellen Awards.

FDGazellen noord gadero FDGazellen noord winnaars

FD Gazellen uitslag