Gadero Klantenservice
Gadero Klantenservice

Veilig bestellen, Thuiswinkel Waarborg!

Routebeschrijving Gadero

Route Gadero Groningen

Houthandel Gadero vestiging Groningen is gelegen op het zogenaamde industrieterrein Driebond aan de Euvelgunnerweg 19 in Groningen.

Gadero Groningen bezoeken? Even opgelet wij hebben GEEN SHOWROOM in Groningen, wel proefmonsters en advies. Bezoek uitsluitend op afspraak. Klik hier voor een afspraak

Gadero Houthandel
Euvelgunnerweg 19
9723 CT Groningen

Onze warehouse bezoeken voor het bekijken van tuinhout, (parket) vloeren en bestrating, graag altijd op afspraak. Even opgelet, wij hebben GEEN showroom, alleen een magazijn, er is een zeer beperkte kijkfunctie. Wel hebben wij van de meeste vlonderplanken, rabatdelen en schuttingplanken proefmonsters liggen. Ook kunt u gratis onze brochure afhalen. Voor onze showroom bezoekt u onze vestiging in Breukelen, ook hier bij voorkeur op afspraak.

Op onderstaande afbeelding ziet u de ligging van onze locatie (rode stip). Naast Centraal Staal en naast de nieuwe Sontbrug die de sontweg verbindt met Meerstad. 

route gadero groningen

Vanuit Assen / Zwolle

Vanaf Assen slaat u bij aankomst via de A28 snelweg rechtsaf de ringweg op richting Hoogezand. Vervolgens neemt u de afslag 'centrum / euroborg', kies hier voor het rijvak rechtdoor. Dit klinkt onlogisch, maar is juist. Nadat u bij de stoplichten rechtdoor bent gereden kunt u meteen rechts van de weg af (Euvelgunnebrug). Neem vervolgens de rotonde rechtdoor en daarna de rotonde driekwart en vervolgens rechtaf. Daarna voor de Gamma linksaf en vervolgens weer linksaf. U rijdt hierna door totdat u ons in de hoek ziet. U kunt op ons terrein parkeren. Loop naar Euvelgunnerweg 19, uw adres voor hout in Groningen.

Vanaf Hoogezand / Winschoten

Neem vanaf de A7 snelweg de eerste afslag na de bekende 'joker'. Neem vervolgens de eerste rotonde na de afslag driekwart en de volgende rotonde rechtdoor. Ga vervolgens rechtdoor bij de stoplichten en daarna meteen rechtsaf. Bij het einde van de afrit weer rechtsaf en vervolgens meteen linksaf (langs het Bastion hotel). U rijdt vervolgens rechtdoor voorbij de Mercedes Garage en neem de eerste afslag op de rotonde. Vervolgens de rotonde driekwart en vervolgens rechtaf. Daarna voor de Gamma linksaf en vervolgens weer linksaf. U rijdt hierna door totdat u ons in de hoek ziet. U kunt op ons terrein parkeren. Loop naar Euvelgunnerweg 19, uw adres voor tuinhout, vloeren en bestrating in Groningen.

Vanuit Winsum / Delfzijl

U gaat via de oostelijke ringweg (oa leeuwenborg) en neemt de afslag 38-Groningen richting Zuidoost en ga vervolgens rechtaf. Daarna voor de Gamma linksaf en vervolgens weer linksaf. U rijdt hierna door totdat u ons in de hoek ziet. U kunt op ons terrein parkeren. Loop naar Euvelgunnerweg 19.

Contact

Email info@Gadero.nl of bel 050-2306151

Locatie Gadero

Gadero zichtbaar vanaf de Sontbrug!

Route Showroom Breukelen

Hout en Steenhandel Gadero beschikt sinds over een showroom in Breukelen. Wij tonen hier een selectie van vlonders, schuttingen, houtbouw objecten, sierbestrating en binnenvloeren. Graag maken we tijd voor u, bij voorkeur op afspraak. Klik hier voor een afspraak. Voor het afhalen van goederen in Breukelen is vooraf bestellen via de website een must. Zo weet u zeker dat uw order klaarligt. 

Breukelen ligt tussen Amsterdam en Utrecht, dus eenvoudig te bereiken.

Gadero Showroom 
Straatweg 5
3621 BG Breukelen

Vanaf snelweg afslag Breukelen

U kunt vanaf Breukelen het beste navigeren op Nyenrode Universiteit en dan nog 300 meter doorrijden, daar vindt u Gadero aan uw rechterhand. Let op fietsers op het fietspad bij het oprijden van het terrein.

Vanaf Maarssen

Vanaf Maarssen kunt u het beste navigeren op Restaurant de Olifant en dan een 150 meter doorrijden totdat u aan uw linkerhand het pand van Gadero ziet. Let op fietsers op het fietspad bij het oprijden van het terrein.

Omdat de locatie relatief nieuw is, adviseren wij om de navigatie van Google Maps te gebruiken en "Gadero Breukelen" in te toetsen.

Route showroom Meppen

De showroom Gadero Meppen ligt nabij Emmen, over de Duitse grens. Als u ons wilt bezoeken, is het mogelijk dat uw navigatieapparaat de straatnaam "Lilienthalstraße" niet herkent. Voer dan "Industriestraße 19" in. Dit is onze buurman Autohaus Kemper (Opel). Sla af bij de autodealer en u ziet direct ons terrein.

Gadero showroom Meppen
Lilienthalstraße 11,
49716 Meppen, Duitsland
Telefoon Duitsland +4920380480409

route gadero meppen blokhutten, veranda's, hout en bestrating

Gadero Hofstade-Aalst België

Voor onze afhaallocatie in België geldt altijd eerst online bestellen en afhalen op speciale afhaaldagen. Meer informatie zie onze afhaalpagina.

Hekkestraat 20
9308 Hofstade-Aalst

Van hardhout tot geïmpregneerd tuinhout, van trendy Lariks Douglas schuttingplanken tot topkwaliteit vlonderplanken van bankirai hardhout. En van houten meubelen tot moderne eiken parket vloeren voor binnen. Gadero: altijd kwaliteit & de beste prijs/kwaliteit.

Hout afhalen = altijd vooraf bestellen.

Wilt u hout of uw bestrating afhalen bij onze vestiging in Breukelen, Groningen of België? Hanteer dan altijd eerst online bestellen en bekijk op de afhaalpagina meer informatie over afhalen. Wij zorgen dan dat uw artikelen klaarliggen.

Zakelijk account

Zakelijke tuin-, klus-, en bouwbedrijf klanten kunnen een account aanmaken en bepaalde artikelen kunnen binnen 24 uur klaar liggen voor dergelijke bedrijven.