Logo Gadero
service

Schanskorf stalen gaasmat 30 x 200 cm verzinkt metaal, ook voor maatwerk

Productnummer
DE3437-5-2000-300
schanskorf_gaas_staal_180_x_90_cm_trellis_maaswijdte_45_cm_steenkorf_maken_1
schanskorf_gaaselement
gaasmat_schanskorf_bouwen
stenen_schanskorf_bank_1
stenen_schanskorf_bank_5
Per stuk

14,25

incl. BTW

Niet op voorraad
Details
Lengte
200 cm
Breedte
30 cm
Materiaalsoort
Staal
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Kleine vakjes van 45x45 mm

  • Eenvoudig te halveren in hoogte en breedte dankzij dubbel las in het midden

  • Maarliefst 5 mm dik staal

  • Verzinkt voor buiten gebruik

Specificaties

Materiaalsoort
Staal
Materiaal
Staal
Kleur
RVS kleur
Lengte
200 cm
Breedte
30 cm
Dikte
5 cm

Schanskorf stalen gaasmat 30 x 200 cm verzinkt metaal, ook voor maatwerk

Deze schanskorf stalen matten zijn ideaal voor het maken van een schutting of lage afscheiding van keien met metalen gaaselementen. Deze schanskorf gaasmatten zijn 5 mm dik en heeft openingen van 45x45 mm. Deze schanskorf trellissen zijn eenvoudig in de breedte en hoogte doormidden te flexen. Maak met gaasverbinders en onze hardhouten palen een fraaie schanskorf op maat.

U kunt om de 40 cm tussenschotten monteren om uitbuiken te voorkomen. Deze tussenschotten kunt u maken van hetzelfde gaas als het product zelf. Het voordeel hiervan is dat u de schanskorf schutting kunt voorzien van meerdere vullingen in 1 ontwerp.

Gaat u een ontwerp maken dat hoger is dan 75 cm of breder is dan 25 cm? Verstevig uw constructie dan met ijzeren steigerbuizen of hardhouten piketpalen. Deze buizen of palen komen binnen in het ontwerp te staan waardoor deze, na het vullen van de schanskorf, niet meer zichtbaar zijn.

Komt u met deze maatvoering net niet helemaal lekker uit, dan kunt u de schanskorf matten eenvoudig op maat slijpen. Hierna is het wel aan te bevelen om de geslepen kanten aan te stippen met een zinkverf. Op deze manier kunt u roestvorming tegengaan. De gaasmatten zijn voorzien van een dubbel draad waardoor u geen maas 'verliest'. Deze gaasmatten beschikken namelijk over horizontale- en verticale draden.

Om ervoor te zorgen dat u een solide fundering onder uw schanskorf schutting heeft kunt u beton storten, tegels leggen of een fundering van hardhout plaatsen. Hierdoor voorkomt u verzakkingen. Daarnaast is het advies om de schanskorven te vullen met keien van minimaal 6 cm dik. Dit om uitval te voorkomen. Bent u op zoek naar keien waar u algvorming minder snel op ziet? Ga dan voor de donkere kleuren.