Logo Gadero
service

Wovar Plankdrager Zwart Herakles Aluminium 290 x 240 mm

Zwarte plankdrager
Hoge draagkracht
wovar_plankdrager_zwart_herakles_aluminium_290_x_240_mm_1
wovar_plankdrager_zwart_herakles_aluminium_290_x_240_mm_2

13,95

incl. BTW

Niet op voorraad
Details
Lengte
290 mm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Hoge draagkracht

  • Moderne zwarte coating

  • Eenvoudige bevestiging

Specificaties

Materiaal
Aluminium
Lengte
290 mm

Wovar Plankdrager Zwart Herakles Aluminium 290 x 240 mm

Tussen gecoate antraciet betonpalen horen ook gecoate onderplaten. Deze smalle onderplaten hebben een populair rotsmotief en zijn voorzien van een speciale beschermlaag. Deze basiscoating zorgt ervoor dat deze motief onderplaat langer zijn kleur behoud. Advies is om na het plaatsen deze onderplaat nogmaals te behandelen met betoncoating voor het mooiste resultaat. Deze smalle 3.5 x 26 x 184 cm betonnen onderplaat is lichter in gewicht dan de hogere variant. Dit maakt het makkelijker om uw schutting te plaatsen. Deze onderplaat heeft aan beide zijden een rotsmotief, zodat u deze betonschutting ook met de buren kunt delen.

Gecoate betonpalen hebben een sponning waar deze onderplaat met veer en groef precies in past. U stapelt deze onderplaten op elkaar, waardoor ze één geheel lijken. U ziet dan ook geen verschil tussen de brede en smalle onderplaten. Combineer deze motiefplaat met een houten tuinscherm of ga voor een volledige schutting van beton. Om deze onderplaten af te maken gebruikt u een afdekkap van beton.

Combineer deze motiefplaat met betonpaalsystemen IJssel, Waal, Amstel, Schelde, Geul, Schie, Vecht en Reest. Met >betonpalen en >tuinschermen maakt u uw schutting compleet.