#67 Kant-en-klare metalen statafel frames

 

Het monteren van een houten tafelblad op dit robuuste kant-en-klare stalen statafel frame is heel eenvoudig. In aflevering 67 van Gadero TV ziet u hoe u dit in een paar stappen voor elkaar krijgt. Met maar ongeveer 20 minuten aan montagetijd heeft u zo uw eigen statafel staan.

Benodigd gereedschap

  • 4 mm metaal spiraalboor
  • Rolmaat
  • Handzaag of cirkelzaag
  • Boormachine

Welk hout u als bedekking voor uw robuuste stalen statafel kiest is aan u. Wij vinden zelf deze hardhout Padouk planken erg mooi, maar u kunt ook kiezen voor Lariks Douglas of grijze steigerplanken. De stalen frame bestaat uit 4,5 cm brede balken en is 80x80 cm.

U begint met voorboren in het stalen frame met de 4 mm metaal spiraalboor. Zorg ervoor dat u door de hele balk heen gaat. Vervolgens schroeft u de planken aan de onderkant vast met 5 x 60 mm RVS schroeven. Wij hebben deze vier Padouk planken met 24 schroeven vastgezet.

Het eindresultaat is een robuuste statafel met luxe uitstraling, geschikt voor in uw tuin of in de kantine.

Mis nooit meer acties, tips en trends van houthandel Gadero

facebook gadero Ontdek ons op facebook voor speciale acties, Houthandel Gadero achter de schermen en leuke nieuwtjes

Youtube Gadero Hout TV Abonneer je op GaderoTV voor Doe het Zelf klustips, de Houtsoort van de maand, Hout Trends en meer


pinterest tuin inspiratie Volg ons op Pinterest voor inspiratie voor uw terras, schutting, overkapping, binnenvloer, meubels enz
 

blog gadero Bekijk de mooiste sfeerfoto's van tuinen tot houten vloeren op onze Instagram