Logo Gadero
service

Accoya hout planken, palen en rabatdelen

Zoekt u hout voor in de tuin met een extreem lange levensduur? Denk dan eens aan Accoya hout. De Accoya palen, planken, rabatdelen en balken worden bovendien in ons eigen Nederland verduurzaamd. In de grond krijgt u maar liefst 25 jaar garantie, boven de grond zelfs 50 jaar. Dat maakt Accoya tot een uiterst duurzame houtsoort geschikt voor onderhoudsvrije tuinen en moderne gevels. Wij leveren bij Gadero diverse planken en palen Accoya en bezorgen in heel Nederland en België. Hout op deze pagina leveren wij uit eigen voorraad binnen 10 werkdagen.

Meest duurzame houtsoort ter wereld

Accoya noemt zich het meest duurzaamste hout ter wereld. Accoya tuinhout gaat men gifvrij acetyleren om het te verduurzamen. Dit gebeurt in Arnhem. Dit is een zeer milieuvriendelijke behandeling met azijnzuur die zorgt voor de zeer de extreem lange levensduur voor gevelbekleding en tuinhout. Boven de grond gaat het makkelijk 50 jaar mee, in de grond minimaal 25 jaar. Gegarandeerd! Accoya is duurzaamheidsklasse 1 hout.

Accoya is zeer goed overschilderbaar

Accoya vergrijsd zonder behandeling naar een lichtgrijze kleur. Accoya hout laat zich echter uitstekend behandelen en dus zeer geschikt om in een kleur te laten verven (met Teknos Drywood beits bijvoorbeeld) of transparant te behandelen met UV beschermende laag. 

Kies uit diverse soorten profielen

  • Rhombus met of zonder clips, dubbel of enkel rabat

  • Zweeds rabat (potdekselplanken)

  • Verticale channelsiding planken (dichte wanden maken)

  • Halfhouts profielen

  • Vlonderplanken voor een duurzaam terras

Ook Accoya op maat schaven mogelijk

Houthandel Gadero is uw officiële dealer van Accoya hout, van gevelhout tot vlonderplanken en van tuinpalen tot geschaafde planken. Ook kunnen we vanaf 250m1 profielen op maat schaven, meer info via Gadero zakelijk. Bij grote afnames kunnen we dus ook andere rabatten en gevelbekleding profielen voor u schaven. Desgewenst met een behandeling tegen UV-licht of in een kleur gespoten. Neem hiervoor contact met ons op.