Inrijpoort Dubbel Bankirai Hardhout Belmonte 300 x 180 cm

Productnummer: DV7003-40-3000-1800   |   Luxe hoge poort   |   Inclusief verzinkt beslag

Aangepaste levertijd Levertijd ca. 8 werkdagen

€ 1.078,45 Per stuk incl. BTW
Gespreid betalen
Liever in termijnen betalen? Betaal in 12 tot 60 termijnen
Let op: Geld lenen kost geld! Meer infomatie
v.a. € 22,92 p.m. *
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Inrijpoort Dubbel Bankirai Hardhout Belmonte 300 x 180 cm

  • Duurzaam Bankirai Hardhout
  • Luxe design en functioneel
  • Hoge, dichte inrijpoort van 180 cm
  • Inclusief Beslagset met verzinkte hengen
  • Exclusief palen
  • Zwaar gewicht

Inrijpoort Dubbel Bankirai Hardhout Belmonte 300 x 180 cm

Zoekt u een bijzondere houten inrijpoort als toegang voor uw erf? Deze luxe hardhouten Belmonte Elephant poort is 3 meter breed en 180 cm hoog. Deze dubbele Belmonte tuinpoort van hardhout bestaat uit 2 robuuste poortdeuren van 150 cm breed. Deze prachtige Elephant houten erfpoort is geheel dicht. Deze poort voor uw oprit wordt geleverd inclusief verzinkt beslagset met o.a. hengen, plaatduimen, luxe rozetklinkstel en grondgrendel .

Deze Inrijpoort Dubbel Belmonte 300 x 180 cm is gemaakt van duurzaam Bankirai Hardhout waardoor de levensduur bij goed onderhoud ca. 20-25 jaar is. De verticale latten zijn 1.6 cm dik en zijn gladgeschaafd. De dubbele inrijpoort van hardhout komt, mede danzij het zware gewicht, het beste tot zijn recht met de bijpassende hardhouten tuinpalen van minimaal 9 x 9 cm.

Combineer deze Dubbele Tuinpoort Belmonte van Elephant ook met Tuinpoort Enkel Bankirai Hardhout Belmonte 100 x 180 cm.

Tips

Zelf uw poort plaatsen is eenvoudig met deze poortdeuren en bijbehorende palen. Wij adviseren 2 stuks van de 11 x 11 x 305 cm Belmonte paal bij te bestellen. Deze luxe geschaafde palen van Bangkirai hardhout beschikken over V-groeven en diamantkop en passen perfect bij deze luxe tuinpoort.

Vanwege het gewicht adviseren wij om een steunpiket voor dubbele poort ter ondersteuning in het midden van deze hardhouten poortdeuren mee te bestellen. Dit voorkomt doorhangen van de poorten. Ben u van plan om deze poorten vaak open te laten staan? Bestel dan ook 1 of 2 stuks steunpiket enkel van 7 x 7 x 30 cm mee, zodat de poorten ondersteuning hebben wanneer deze open staan. Bestel bij de palen minimaal 3 zakken snelcement per paal mee. 

Wij adviseren om deze luxe hoge tuinpoort van Bankirai Hardhout elke jaar te behandelen met een hardhoutolie voor een langere duurzaamheid. Bestel deze fraaie hardhouten toegangspoort met Thuiswinkel service en voorwaarden veilig bij gadero.nl. 


Vragen & antwoorden over dit product

is maatwerk van bankiray inritpoort ook mogelijk?

Maatwerk is bij dit product niet mogelijk.

Is er een beschrijving voor het plaatsen van de elephant belmonte dubbele poortdeuren?

Voor dit specifieke product is er geen handleiding beschikbaar. Wel vindt u een stappenplan voor het zelf plaatsen van een oprit poort.

Geachte, Ik heb gelezen dat deze poort standaard geen gaten bevat om een slot in te bouwen. Maar is het mogelijk om in deze poort een RVS inbouw cilinderslot in te bouwen? Of is deze poort daar niet geschikt voor? Dank u, Jimmy

Niet echt aanbevolen om de zijplank uit te boren voor een cilinderslot. Wel mogelijk.

Kan de poort ook op maat geleverd worden? 230 breed bij 180 hoog met dubbele deuren?

Wij bieden helaas geen maatwerk voor hardhouten poorten. 

- Kan ik de Bankirai Hardhouten Poort 300 x 180 cm ook voorzien van automatische open-/sluitmechaniek? Zo ja, moet ik bij de aanschaf van zo'n systeem rekening houden met de zwaarte vd poort, of zijn alle systemen bruikbaar? - Wat is de levertijd van deze poort?

De levertijd vindt u onder bezorgen en betalen. Voor een electronisch open en sluit systeem van uw poort dient u een specialist in te schakelen, wij hebben hier geen ervaring mee.

Hallo, zitten in de Bankirai hardouten poort (300x180) gat geboord voor het sluitmechanisme? Zo ja, kunnen jullie de poort ook leveren zonder deze gaten? Wij willen er een cilinderslot inbouwen. Vriendelijke groet,

Wordt zonder boorgaten geleverd.

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Incl. Beslagset Inrijpoort Dubbel Bankirai Hardhout Belmonte 300 x 180 cm Inrijpoort Dubbel Bankirai Hardhout Belmonte 300 x 180 cm   |   Luxe hoge poort   |   Inclusief verzinkt beslag
€ 1.078,45 Per stuk incl. BTW