Logo Gadero
inspiratieservice

Lichtgewicht Betonpaal Schelde 8.5 x 8.5 cm voor 1 onderplaat en scherm - Antraciet Gecoat

Productnummer
DE39040-85-85-1800
Zowel als tussenpaal, hoekpaal of eindpaal verkrijgbaar
Met extra voorgeboorde gaten
Gecoat beton
model_betonpaal_antraciet_gecoat_85x85mm
model_schuttingpaal_beton_2
model_schutting_lariks_2
model_betonpaal_diamantkop_85x85mm_antraciet_4_zijdig_glad
model_betonpaal_diamantkop_85x85mm_antraciet
model_betonpaal_antraciet_gecoat_85x85x2700mm_afemetingen
model_schelde_betonpaal_gladde_plaat_of_motiefplaat_1
model_schuttingscherm_lariks_2
Per stuk,vanaf

51,25

incl. BTW

6 varianten op voorraad
1 tot 2 weken
Details
Lengte
180 cm
Kies afmetingen
13 stuks
56,45
32 stuks
56,45
12 stuks
56,45
13 stuks
56,45
32 stuks
51,25
109 stuks
51,25
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Op werkdagen direct antwoord tussen 9:00 uur en 17:00.

Plus- en minpunten

  • Betonpaal met extra voorgeboorde gaten, dus geschikt voor veel tuinschermen

  • Gecoat beton, dus kleurvast en langere levensduur

  • Glad gemaakt beton en met luxe diamantkop

  • Moderne antraciet grijze kleur die dankzij coating langer op kleur blijft

  • Prijs ligt hoger dan ongecoat

  • Minder mogelijkheden qua palen dan bij de IJssel variant

Lichtgewicht Betonpaal Schelde 8.5 x 8.5 cm voor 1 onderplaat en scherm - Antraciet Gecoat

Wilt u antraciet gekleurde betonpalen die lang hun kleur behouden? Kies dan voor deze 8.5 x 8.5 cm gecoate betonpalen. Door de coating zijn deze palen minstens 5 jaar kleurvast, bovendien heeft u veel minder last van kalkuitbloei. Deze betonpalen hebben als voordeel dat u er zowel een tuinscherm met 2 als 3 achterlatten tussen kunt plaatsen. Hierdoor heeft u een grotere keuze uit tuinschermen dan bij veel andere betonpalen. Om uw betonpalen schutting af te maken bestelt u ook een smalle onderplaat mee. Dit mag een gladde onderplaat of een onderplaat met motief zijn. Deze gecoate betonpalen met luxe diamantkop en mooie afgeschuinde hoeken vindt u bij Gadero in de lengtes 180 en 270 cm.

Per paallengte kunt u het volgende tuinscherm formaat gebruiken:

180 cm paal - Voor schermen van 90 cm hoog - 31 kg
270 cm paal - Voor rechte en toog tuinschermen van 180 cm hoog (meest verkocht) - 46 kg

Verschillende betonpalen

Voor een volledige schutting van betonpalen heeft u tussen- en eindpalen nodig. Als u ook nog een hoek in de erfafscheiding gaat maken, dan heeft u ook een hoekpaal nodig. Deze antraciet gecoate betonpaal van 85 x 85 mm is in al deze varianten bij Gadero verkrijgbaar. In de prijstabel staat de lengte en het soort paal duidelijk aangegeven. Deze gecoate betonpalen zijn geschikt voor één smalle onderplaat. Dit kan een gladde of een onderplaat met motief zijn.

Gecoate betonpalen

Gecoate betonpalen hebben veel voordelen tegenover ongecoate betonpalen. Zo zijn gecoate betonpalen donkerder van kleur dan ongecoate betonpalen. Dit geeft ze een luxe uitstraling. Bovendien blijft bij een gecoate betonpaal de kleur zo’n 5 jaar gelijk. De coating maakt het eenvoudig om de palen schoon te maken en beschermt ze tegen water, vuil en zuren. Bovendien heeft u minder last van mossen, algen en/of schimmels. Ook komt kalkuitbloei (bijna) niet meer voor. U heeft dus geen witte sporen op uw betonpalen.

Bijpassende tuinschermen betonpalen

Bij veel betonpalen dient u te kiezen voor een tuinscherm met 2 of 3 achterlatten. Deze betonpalen hebben echter 4 voorgeboorde gaten, in plaats van 2, waardoor deze betonpalen geschikt zijn voor beide. Hierdoor kunt u uit veel meer tuinschermen kiezen. Deze betonpalen zijn in twee lengtes verkrijgbaar: 180 en 270 cm. De betonpaal van 180 cm is geschikt voor tuinschermen van 90 cm hoog. De betonpaal van 270 cm is geschikt voor tuinschermen van 180 cm hoog. De laatste optie is dan ook het meest gekozen.

Onderplaten beton bij betonpalen

Door de sleuf aan onderkant zijn deze 8.5 x 8.5 cm betonpalen geschikt voor gladde 184 cm onderplaten van gecoat antraciet beton van 24 cm hoog. Bij de bijbehorende producten vindt u de onderplaten waar u uit kunt kiezen. Bij deze gecoate antraciet gekleurde betonpalen kiest u het liefst voor bijpassende gecoate onderplaten. Dit zorgt er namelijk voor dat uw erfafscheiding dezelfde kleur behoudt. De onderplaat valt aan beide zijden 2 cm in de sponning, zo blijft er een tussenruimte voor het 180 cm brede tuinscherm over. Eventueel kunt ook een smalle motiefplaat van 26 cm hoog kiezen, uw scherm komt dan hoger te zitten en als u ook nog een houten afdeklat wenst staat dit net iets minder mooi.

Deze gecoate betonpalen hoeft u verder niet te behandelen. Deze diamantpalen zijn ook verkrijgbaar in wit/grijze of als ongecoate variant.

Bijbehorend bij dit product