Logo Gadero
service

Betonpalen met tuinscherm 150 cm en gladde onderplaten

Een duurzame en robuuste schutting maakt u met luxe betonpalen. Deze schuttingpalen van beton zijn geschikt voor 150 cm hoge tuinschermen. Het contrast tussen warm hout en het moderne beton levert een opvallende schutting op. Bij Gadero vindt u witte/grijs en antraciet gekleurde betonpalen, zodat er altijd een schuttingpaal is die bij uw tuin past. Vervolgens kiest u twee betonnen gladde onderplaten in een bijpassende kleur om uw schutting op te bouwen. Het is ook mogelijk om onderplaten met motief te kiezen voor deze schutting. Maak uw schutting af met een tuinscherm van lariks douglas, geïmpregneerd grenenhout of hardhout. Wij leveren deze betonpalen met 150 cm hoge tuinschermen in heel Nederland en Vlaanderen.

Lees ook onze blog met keuzehulp tips voor welke betonpaal of sleufpaal en afwerking kiezen. 

categorie vroegboekkorting D2

Hout en beton schutting

Een schutting van beton en hout bestaat uit schuttingpalen van beton en een tuinscherm van 150 cm hoog. De betonpalen zorgen voor een stevige basis, waar u uw tuinscherm in monteert. Deze betonpalen zijn bij Gadero verkrijgbaar in begin-, tussen- en eindpalen, zodat u een volledige schutting bouwt. Daarnaast vindt u in onze webshop ook een groot assortiment aan tuinschermen om uw schutting af te maken. Kies bijvoorbeeld voor authentiek Lariks Douglas, voordelig grenenhout of duurzaam en luxe hardhout.

Benodigdheden beton schutting

Om een schutting met betonpalen te maken heeft u per scherm nodig:

  • 2 betonpalen

  • 2 gladde onderplaten

  • Tuinscherm 150 cm

  •  2 afdekkappen 

De betonpalen zijn uitgerust met een sponning waar u de 2 gladde onderplaten in plaatst. Boven de onderplaten komt een afdekkap van beton. Vervolgens schroeft u het 150 cm hoge tuinscherm vast in de voorgeboorde gaten. Om het geheel af te maken plaatst u een houten afdeklat bovenop het tuinscherm. Dit proces herhaalt u tot u een complete schutting heeft staan. 

Hoe u precies zo’n betonnen schutting plaats? Dat laten we zien in de onderstaande aflevering van Gadero TV.