Logo Gadero
service
Blog

Bekijk hier de winnende tuinen van de fotowedstrijd 2023!

Gadero logo
Geschreven doorLieke

Tuininspiratie? Ontdek de winnaars van de fotowedstrijd 2023! 

Laat je inspireren door de winnaars van Gadero’s fotowedstrijd 2023! Elk jaar organiseren wij van Gadero een fotowedstrijd waar trotse klussers foto’s kunnen insturen van hun klusprojecten. Door de prachtige inzendingen die wij ieder jaar ontvangen, inspireren zij weer andere klussers bij hun tuinproject.

Thermisch-Gemodificeerd-Grenen-gevelbekleding (1)

Daniel's stijlvolle overkapping

Daniel heeft zelf een unieke overkapping met punt dak gemaakt. Deze heeft hij samen met  de buitenkast en buitenkeuken bekleed met thermisch gemodificeerde Grenen Triple blokprofielen. Door het profiel van deze planken krijgt de overkapping een zeer luxe uitstraling.

Gevelbekleding dubbele-rhombus-thermisch-gemodificeerd-grenen

Joost's ontspanningsplek

Joost heeft zelf een mooi terras gemaakt. Deze heeft hij gelegd met Ipé terrasplanken. Om alles mooi één geheel te maken heeft hij van deze planken ook een mooie zitplek in de vorm van een hoekbank gemaakt. Doordat de planken rondom glad zijn geschaafd spoelt het vuil er eenvoudig van af en is het makkelijk schoon te vegen.

IMG 2678 (2)

Patrick en Tineke's Wateroase

Patrick en Tineke hebben een rustige plek aan het water gecreëerd. Dit hebben ze gedaan met de vlonderplank Camura. Deze plank heeft een fraaie vlamtekening en mooie vergrijzing, doordat geen enkele plank gelijk is krijg je een mooi effect. Deze glad geschaafde terrasplanken worden minder snel glad dan planken met groeven.

Vlonder-van-cumaru-hardhout (1)

Heb je dit jaar een tuinproject gepland met materialen van Gadero? Toon je trots en doe mee aan onze fotowedstrijd voor 2023! Deel foto's van je project en maak kans op een cadeaubon ter waarde van €300 voor gadero.nl. We kijken uit naar je inzendingen en kunnen niet wachten om je creativiteit te zien schitteren!