Logo Gadero
service
Blog

Fairybell kerstboom keuzewijzer: Welke Fairybell kies ik?

daniel
Geschreven doorDaniël
Geplaatst17-08-2022

Met een Fairybell laat u uw tuin meer dan ooit stralen tijdens de feestelijke kerstdagen. Het doordachte en gepatenteerde Fairybell concept biedt een unieke LED kerstboom voor iedere vlaggenmast. Dankzij het slimme ontwerp hijs je een Fairybell kerstboom in een handomdraai eenvoudig op in een vlaggenmast. Fairybell vlaggenmast kerstbomen winnen aan populariteit en domineren steeds vaker het straatbeeld in menig dorp en stad tijdens de donkere dagen.

fairybell vlaggenmast kerstboom keuzewijzer

Fairybell biedt inmiddels een groot en divers assortiment vlaggenmast kerstbomen aan in vele maten en varianten. Bent u van plan om een vlaggenmast kerstboom Fairybell te kopen, maar weet u niet welke variant u moet kiezen? Met vlaggenmast kerstbomen van 3 tot maar liefst 12 meter hoog, Fairybell’s inclusief en exclusief mast, twee varianten van 6 meter met 1200 of 2000 energiezuinige LED-lampjes is de keuze letterlijk reuze. Daarnaast spelen ook factoren als beschikbare ondergrond en prijs een belangrijke rol in de aanschaf van een Fairybell. 

Hoe kies ik de juiste lengte Fairybell?

Heeft u een vlaggenmast? Dan schaft u Fairybell verlichting aan die past bij de hoogte van uw mast. Heeft u geen vlaggenmast, dan vraagt u zich wellicht af welke lengte u het beste kunt kiezen voor bij uw huis of bedrijf. Fairybell Vlaggenmast kerstbomen van 6 en 8 meter in lengte worden het meest verkocht. Hiervoor zijn een aantal redenen. Ten eerste zijn de meeste bestaande vlaggenmasten bij huizen 6 tot 8 meter hoog. Visueel oogt een vlaggenmast het mooist wanneer deze ca. 1,5 meter korter is dan de nok van een huis of pand. De gemiddelde hoogte tot aan de nok van een huis is ca. 7 tot 8 meter, wat inhoud dat een mast van 6 meter hier de beste optie is. Voor Fairybell's van 6 meter geldt dat u optioneel een deelbare mast kunt meebestellen.

Welke lengte Fairybell u moet kiezen is ook afhankelijk van de omgeving waar de mast zich bevindt of geplaatst moet worden. Heeft u een ruime tuin en komt de vlaggenmast kerstboom relatief ver van een huis of pand te staan, dan kunt u ook kiezen voor een grotere Fairybell van 10 of 12 meter, waarbij u geen rekening hoeft te houden met de hoogte van een nok. Woont u relatief klein dan volstaat ook een Fairybell van 3 of 4 meter, die standaard worden geleverd inclusief bijpassende aluminium mast. 

Fairybell Keuzewijzer

Door het uitgebreide assortiment wordt u wellicht overspoeld met informatie wat resulteert in keuzestress. Om de zoektocht naar welke vlaggenmast kerstboom u het beste kunt kiezen te ondersteunen vindt u hieronder de Fairybell keuzewijzer.

Deze Fairybell keuzewijzer helpt u met het beantwoorden van enkele belangrijke vragen:

  • Wat is de prijs van elke Fairybell? - Wat kost een Fairybell? Met een uitgebreid aanbod aan vlaggenmast kerstbomen bieden we een Fairybell aan in iedere prijsklasse. Of u nu opzoek bent naar een instapmodel Fairybell of juist een eyecatcher met veel LED-lampjes die echt opvalt in uw tuin.

  • Hoeveel LED-lampjes heeft elke Fairybell? - Alle vlaggenmast kerstbomen van Fairybell zijn voorzien van duurzame LED-lampjes. Het aantal aanwezige LED-lampjes verschilt per model. In de regel geldt hoe hoger het aantal lampjes, des te meer licht de Fairybell geeft.

  • Wat is het vermogen van elke Fairybell? - Hoeveel stroom verbruikt een Fairybell? Naast duurzaam zijn alle LED-lampjes van een Fairybell ook energiezuinig. De meest Fairybell’s zijn ook voorzien van energielabel A+. De energiezuinige lampjes van een Fairybell hebben een vermogen tussen de 12 en 40 Watt. Het vermogen verschilt per model.

  • Wat is de maximale breedte van elke Fairybell? - Elke Fairybell heeft naast een hoogte ook een vaste maximale breedtemaat. Dit is vooral belangrijk voor de beoogde plek in uw tuin voor plaatsing van een Fairybell. De breedtematen verschillen per model en variëren van 180 cm tot wel 400 cm.

  • Voor welke Fairybell is een Flex Bottom Cross mogelijk? - Wilt u een Fairybell en heeft u geen zacht ondergrond rondom uw vlaggenmast voor het vastzetten van de grondpennen? Dan biedt de Flex Bottom Cross een oplossing. Een Flex Bottom Cross monteert u eenvoudig in de onderzijde van de Fairybell verlichting en fungeert als flexibele bodemkruis waarbij verlichting los van de grond in een mooie rond vorm blijft. De Flex Bottom Cross is niet voor elke model beschikbaar.

  • Welke Fairybell wordt geleverd inclusief mast? - Heeft u geen vlaggenmast in uw tuin? Fairybell biedt een beperkt aanbod aan vlaggenmast kerstbomen van 3 en 4 meter die standaard worden geleverd inclusief bijbehorend aluminium mast.

  • Voor welke Fairybell is een deelbare mast leverbaar? - Heeft u geen vlaggenmast in uw tuin? Fairybell biedt vlaggenmast kerstbomen die optioneel zijn uit te breiden met een deelbare aluminium vlaggenmast. Deze deelbare vlaggenmast is niet beschikbaar voor elke Fairybell.

In onderstaand overzicht kunt u eenvoudig de onderlinge verschillen bekijken, wat u op weg helpt om de beste keuze te maken voor een Fairybell Vlaggenmast Kerstboom die aansluit bij uw persoonlijke wensen en situatie.

fairybell keuzewijzer

Let op! Bovenstaand overzicht heeft betrekking op het assortiment Fairybell vlaggenmast kerstbomen die leverbaar zijn via Gadero.nl.