Logo Gadero
service
Blog

Gadero wint goud bij de FD Gazellen!

Gadero logo
Geschreven doorMaaike
Geplaatst25-03-2022

Gadero heeft ook dit jaar weer goud veroverd bij de FD Gazellen awards! In de categorie Noord, onderdeel groot, wonnen we voor het tweede jaar op rij de prijs. Daarmee wisten we alle grote spelers achter ons te houden.

Uitreikingen FD Gazellen

Het Financieel Dagblad organiseerde op 24 maart de jaarlijkse FD Gazellen. De FD Gazellen zijn dé awards voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Er wordt niet alleen gekeken naar de omzet van een bedrijf, maar ook naar de groei van het personeel en de winst die wordt behaald. In de categorieën klein, middelgroot en groot worden er prijzen uitgereikt aan de bedrijven uit de regio’s Noord-, Oost-, West- en Zuid-Nederland.

Geschiedenis

Gadero is niet onbekend met de jaarlijkse awards van de FD Gazellen. In 2014 en 2015 behaalde Gadero een eerste prijs in de categorie klein. In 2016 was dit een vierde plaats. In deze drie jaar hebben we een groei behaald van 700 procent, waardoor we in 2017 werden genomineerd in de categorie middelgroot. We behaalden hier een nette vijfde plaats. Daarmee verdienden we onze vierde award op een rij.

Ook in 2018 en 2019 behaalden we een succes. Deze keren werd er in de categorie middelgroot Noord een zilveren en bronzen award aan ons uitgereikt.

De afgelopen jaren zijn we erg gegroeid, waardoor we in 2020 voor het eerst in de categorie groot mochten deelnemen. We werden direct met de eerste prijs beloond! Zelfs de grote spelers op de e-commerce markt konden niet om ons heen. Destijds wonnen we de prijs met een omzet van meer dan 10 miljoen euro.

Groei

Door het coronavirus hebben we de afgelopen twee jaar een enorme groei doorgemaakt. Mensen gingen massaal aan de slag in de tuin en wisten daardoor onze webshop goed te vinden. Ook door onze socials en Gadero TV wisten mensen onze website beter te vinden. Daarnaast is ook onze rekentool een belangrijk hulpmiddel geworden voor onze klanten.

Het is niet voor niets dat we voor de achtste keer op rij een award hebben gewonnen tijdens de FD Gazellen. Met deze award zijn we niet van plan stil te gaan zitten. We gaan dit jaar weer voor een succesvol tuinseizoen, zodat we ook volgend jaar weer mee kunnen strijden om de prijzen. Bovenal willen we onze klanten en medewerkers bedanken, want zonder jullie was dit niet mogelijk geweest!

Bekijk tot slot ook onze actuele vacatures om onderdeel te worden van ons mooie team!

Gadero wint goud bij de FD Gazellen!