Logo Gadero
service

Doe het zelf overkapping Brammelo Lariks Glad Geschaafd 750 x 355 cm DHZ plat dak met zwarte wanden

Productnummer
DE11256
Moderne terrasoverkapping met dakoversteek
dhz_brammelo_plat_dak
brammelo_tekening
Per stuk,vanaf

2.958,95

incl. BTW

Op voorraad
3 tot 4 weken
Details
Diepte
355 cm
Breedte
750 cm
Hoogte
265 cm
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Reactie binnen 2 uur
Betonpoeren
2.958,95incl. BTW
3 tot 4 weken
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

 • Inclusief bevestigingsmateriaal en bouwtekening

 • Met fraai dakoverstek en trendy verticale planken wand

 • Trendy Lariks Douglas Glad geschaafde Overkapping met plat dak

 • Lage prijs in aanschaf, wel alle houtitems nog zelf op maat zagen (Doe het Zelf pakket)

 • Zelf op maat zagen en boren

 • Exclusief dakbedekking en fundering (los bij te bestellen)

Specificaties

Afwerking hout
Geschaafd
Materiaal
Hout
Houtsoort
Lariks douglas
Product type
Overkapping
Offerte knop
Ja
Kleur
Zwart
Breedte
750 cm
Diepte
355 cm
Hoogte
265 cm

Doe het zelf overkapping Brammelo Lariks Glad Geschaafd 750 x 355 cm DHZ plat dak met zwarte wanden

U zoekt een overkapping van glad geschaafd Lariks Douglas hout met fraaie dak overstek aan de voorkant en trendy achterwand van zwarte verticale wandplanken? Deze Doe het zelf Overkapping Brammelo is 750 bij 335 mm groot. Deze DHZ overkapping Brammelo met plat dak is gemaakt van blank glad geschaafd, kunstmatig gedroogd en hartvrij (dus minder kans op scheurvorming) gezaagd Lariks Douglas.

Het Lariks Douglas hout van deze veranda is onbehandeld en dient zwevend gemonteerd te worden op betonpoeren en betonbanden onder de wand. De overkapping is van het merk Tuindeco wat garant staat voor een prefab DHZ overkapping van A-kwaliteit. De prijs van deze prefab DHZ overkapping Brammelo is aantrekkelijk, wel dient u alle planken en balken nog op maat te zagen. Deze DHZ sets vergen dus iets meer klustijd en kluservaring. Uiteraard leveren we een opbouwtekening en bevestigingsmaterialen mee. Wilt u sneller werken? Kies dan voor onze voorgezaagde prefab modellen type Oslo, Bergen of Hamar.

Maten

De Brammelo overkapping is 750 cm breed, 325 cm diep en 265 cm hoog. Dankzij het ruime formaat van deze overkapping kunt een ruime loungeplek met eettafel voor buiten maken. De buitenste middenstaanders staan 99 cm uitelkaar. De verticale achterwand is hierdoor circa 5,5 meter. U krijgt 14 staanders bij deze set en schuine schoren zoals op de foto.

De verticale wand staat iets naar binnen, zie tekening (foto 2). De staanders zijn 140x140 mm dik en glad geschaafd. Het dakbeschot bestaat uit fraaie, glad geschaafd Lariks Douglas vellingdelen van 18x145 mm dikte.

Dakbedekking

De doe-het-zelf-zaag overkapping Hellendoorn wordt standaard geleverd zonder dakbedekking. Als extra optie kunt u dakbedekking in de vorm van EPDM rubberen folie (meest duurzam) of Easyroofing zelfklevende dakfolie meebestellen (sterk aanbevolen).

EPDM is duurzaam rubber folie materiaal (duurzamer dan dakleer en easyroofing) en is eenvoudig aan te brengen met de meegeleverde contactlijm. Easyroofing aluminium dakbedekking heeft enkele voordelen, het is zelfklevend dus eenvoudig en snel aan te leggen. Voor de afwerking van EPDM ofwel Easyroofing kunt u tevens complete daktrimsets meebestellen in Aluminium en Antractiet. Kijk voor het bestellen van dakbedekking en daktrimsets bij de extra opties. Let op: bestel voor elke 5m2 aan EPDM, een extra bus spuitlijm mee!

Meegeleverd

Deze overkapping wordt inclusief tekeningen, en opbouwschroeven geleverd zodat u deze gemakkelijk zelf in elkaar kunt zetten.

Dakbedekking en funderingsmateriaal zijn niet inbegrepen, maar deze kunt u vinden bij de verwante producten en de extra opties van deze overkapping.

DHZ Overkapping Brammelo met zwarte wanden.

Deze prefab set heeft trendy verticale vurenhouten wandplanken in de kleur zwart. U kunt het type Brammelo ook krijgen met blanke verticale wandprofielen. De zwarte wanden zijn gemaakt van vurenhout doordat deze houtsoort geen last heeft van harsuittreding.

Liever maatwerk? Dat kan ook

Liever een maatwerk overkapping plaatsen? Bekijk onze klustips overkapping bouwen met stappenplannen en 3d-tekeningen. Ook handig voor een terrasoverkapping op maat is onze rekentool. Maak hiermee een overdekte veranda of overkapping van Lariks Douglas palen of Eiken houten staanders met balken, wanden en vellingdelen of plaatmateriaal. Voeg tevens dakbedekking toe.

Verder kijken: overkapping ca 7 meter breed en blokhut 7x4 meter.