Het doosje van Gadero

Wat leuk dat je producten van ons hebt ontvangen in onze Gadero brievenbus pakketjes! 

Bij Gadero vinden we duurzaamheid belangrijk en daarom hebben we gekozen voor duurzame e-commerce verpakkingen die recyclebaar, hernieuwbaar en biologisch afbreekbaar zijn. Het karton wat gebruikt wordt voor Gadero's brievenbus pakketjes bestaat uit FSC gecertificeerd karton en 68% gerecycled papier. De samenstelling van deze materialen is erg sterk.

Waarom is recyclen zo belangrijk? Waarom is recyclen zo belangrijk?

Het recyclen van materiaal kost meestal minder energie dan het winnen van grondstoffen. Voor het hergebruiken van producten zijn minder nieuwe grondstoffen, energie en geld nodig om nieuwe materialen te maken. Ook zorgt recyclen voor minder uitstoot van broeikasgassen en blijven bossen en de natuur bespaart. Met recyclen draag je dus bij aan een toekomstbestendige planeet. 

Papier en karton kunnen gemiddeld vijf tot zeven keer opnieuw worden gerecycled. Om de kwaliteit van het eindproduct te verhogen, kunnen er nieuwe vezels worden toegevoegd. Hierdoor blijft het papier en karton erg sterk. We kunnen je ervan verzekeren dat de producten in een perfecte staat thuis worden afgeleverd door onze sterke verpakkingen. 

Recyclen is zo ontzettend belangrijk voor de toekomst van onze planeet. Dus zorg je wel dat je dit doosje recycled?