Houten Touwladder 6 Traps

Productnummer: DE2383   |   "door & rondom" touwknoop systeem   |   Hoogte van 210 cm

€ 25,95 per stuk
Delen via WhatsApp

Houten Touwladder 6 Traps

Deze touwladder met 6 houten sporten / trappen zorgt voor eindeloos klimplezier voor u kinderen. Dankzij het "door & rondom" touwknoop systeem draaien de 6 sporten onderling niet waardoor kinderen makkelijk en veilig naar boven en naar benden kunnen klimmen. Deze touwladder met een hoogte van 210 cm beschikt over 6 trappen van elke 40 cm breed. De houten sporten hebben een diameter van 35mm en hebben een onderling een tussenafstand van 35 cm. Door de hoogte van deze 6 traps touwladder dient u voor het ophangen rekening te houden met een minimale balk / paalhoogte van 2.35 - 2.65 meter.

Deze touwladder wordt gemaakt van speciaal Polypropyleen touw (PP) met een touwdikte van 10mm en wordt standaard geleverd ophangringen gemaakt van gegalvaniseerd staal. Het hout van de 6 trappen is geïmpregneerd met anorganische zouten.

Hang deze touwladder met 6 houten trapjes aan uw schommel of speeltoestel met diverse ophangsystemen waaronder een schommelhaak rond of een doorboorhaak met oog. Meer speeltoestelaccesoires vindt u hier.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
houten touwladderHouten Touwladder 6 Traps   |   "door & rondom" touwknoop systeem   |   Hoogte van 210 cm Ruim op voorraad
€ 25,95 per stuk incl. btw