Logo Gadero
service

Houthandel Bussum

Wilt u al uw tuinhout bestellen op één adres en laten thuisbezorgen in Bussum? Gadero levert al uw houtartikelen in Bussum: van De Engh, Het Spiegel, Brediuskwartier, Ouderedorp, Bussum Zuid-West tot aan Bussum Centrum. Wij zijn marktleider in hout en bieden het grootste assortiment schuttingvlondersrabatdelenbeschoeiing en tuinhekken. Daarnaast vindt u bij ons ook overkappingenblokhutten en zelfs sierbestrating

Thuisbezorgd in Bussum

Hieronder vindt u de leverdag checker om te zien wanneer we bij u in de buurt leveren. Naast onze vaste leverdagen per regio heeft Gadero ook een 48-uurs assortiment. Deze hardlopende producten worden binnen twee werkdagen bezorgd. Sierbestrating heeft geen vaste bezorgdag, maar wordt altijd binnen 5 dagen geleverd bij u in Noord-Holland.  Bekijk informatie over leveren van tuinhout en sierbestrating onze speciale bezorgpagina.

Gadero-showroom-Breukelen

Showroom en afhaalpunt in de buurt

Wij begrijpen dat u wellicht eerst het product met eigen ogen wilt zien voordat u het koopt. Dat kan, natuurlijk, in de buurt van Bussum. Gadero heeft een showroom en afhaalpunt in Breukelen, circa 30 minuten met de auto vanaf Bussum. Op deze locatie hebben wij een diversiteit van schuttingen, vlonders, overkappingen en andere houtwerken gemaakt ter bezichtiging. Zo kunt u een overwogen keuze maken voor uw klus. Wel adviseren wij om een afspraak te maken als u langs wilt komen.

Ook kunt u uw bestelling afhalen op de locatie in Breukelen, tussen Utrecht en Amsterdam. Geef bij uw bestelling in de winkelwagen aan dat u wilt afhalen in Breukelen, en wij zorgen dat alles daar klaarligt!

Professionele montage in Bussum

Wilt u uw vlonder laten maken of door een echte vakman een schutting laten plaatsen? Wij hebben jarenlange relaties met montagebedrijven zoals hoveniers, timmermannen en klussenbedrijven. Voor de zakelijke markt bieden wij 5% korting. Maak een account aan om hiervan te profiteren!

Heeft u vragen over bezorgen van tuinhout in Bussum of andere suggesties voor onze Houthandel Gadero? Bel 050 230.61.51!