Logo Gadero
service

Houthandel Woerden

Kies voor Gadero als u op zoek bent naar tuinhout in Woerden. Wij zorgen er voor dat u uw tuinhout voor de deur geleverd krijgt. Of u in Noord- of Zuid-Woerden woont, Oost of West, binnenstad, Harmelen, Snel en Polanen, Schilderskwartier, Molenvliet of Staatsliedenkwartier. we leveren niet alleen snel, maar we hebben ook het grootste assortiment hout voor schuttingvlondersrabatdelenbeschoeiing en tuinhekken. Naast tuinhout hebben we een groot aanbod aan moderne houten en aluminium terrasoverkappingen, douglas kapschuren, tuinprielen en allerlei formaten tuinhuisjes. 

Bezorging in Woerden

Wij leveren wekelijks in Woerden en de provincie Utrecht. Kijk voor de exacte bezorgdagen de bezorgdag checker onderaan deze pagina. Daarnaast bieden wij ook een aantal van onze hardlopers aan in ons 48-uurs assortiment. Voor sierbestrating bezorgen gelden geen vaste bezorgdagen, wel leveren we dit altijd binnen 5 werkdagen. Bekijk informatie over leveren van tuinhout en sierbestrating onze speciale bezorgpagina.

Gadero Euvelgunner

Houtmontage in Woerden

Wilt u uw vlonder laten maken of door een echte vakman een schutting laten plaatsen? Wij hebben jarenlange relaties met montagebedrijven zoals hoveniers, timmermannen en klussenbedrijven. Woerden heeft een heuvelachtig landschap, daarom hebben we lokaal ook specialisten in tuinverhogingen. Voor de zakelijke markt bieden wij 5% korting. Maak een account aan om hier aanspraak op te maken. 

Heeft u vragen over bezorgen van tuinhout in Woerden of andere suggesties voor onze Houthandel Gadero? Bel 050 230.61.51 of stuur een email voor een offerte.