Frencken houtsealer - Kopse sealer 750 ml wit

Productnummer:

Voor- en nadelen van Frencken houtsealer - Kopse sealer 750 ml wit

  • Beschermt uw hout
  • Zorgt voor een langere levensduur
  • Overschilderbaar
  • Makkelijk aan te brengen

Frencken houtsealer - Kopse sealer 750 ml wit

Wanneer u met hout werkt is het belangrijk om rekening te houden met de duurzaamheid. Vocht probeert van alle kanten in het hout te trekken. Een bijzonder kwetsbare plek van hout is de kopse kant. Hier trekt vocht gemakkelijk naar binnen en zorgt het voor problemen zoals houtrot en schimmel. Gelukkig is het met deze kopse sealer van Frencken een makkie om de kopse kant af te dichten. Met een kwast brengt u een beetje houtsealer aan op de kopse kant. Deze sealer is vervolgens ook nog eens overschilderbaar.

De houtsealer zorgt voor vocht regulatie en voorkomt nat hout. Nat hout heeft als eigenschap om te gaan rotten. Dankzij een goede sealer kan het hout jaren langer mee gaan. Veel mensen vergeten deze kopse kanten te behandelen en hierdoor gaat het hout korter mee dan gehoopt! Op lange termijn kan het behandelen met deze houtsealer dus veel geld besparen! 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Voor kopse kanten houtsealer van frencken beitz gadero Frencken Kopse Sealer 750 ml wit Voor het afdichten van kopse kanten en gezaagde delen Op voorraad
€ 25,95 Per stuk incl. BTW