Logo Gadero
service

Houten Kiosk Modern 277 x 244 x 234 cm Luxe Verkoopkraam Wanddikte 19 mm

Productnummer
DE11257
Inclusief enkel glas, houten vloer en bevestigingsmateriaal
Voorgemonteerde wanden
Uit te breiden met extra opties
kiosk_modern_sfeer
houten_kiosk_modern_tekening
Per stuk,vanaf

2.109,25

incl. BTW

 • Of 3 termijnen 703,08 met 0% renteInstallments-Klarna
 • Of 50,18 per maandInstallments-SprayPay
7 stuks op voorraad
1 tot 7 dagen
Details
Diepte
244 cm
Breedte
277 cm
Hoogte
234 cm
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Op werkdagen direct antwoord tussen 9:00 uur en 17:00.

Dakbedekking plat dak
2.109,25incl. BTW
1 tot 7 dagen
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

 • Met gratis glas en vloer

 • Voorgemonteerde wanden

 • 2 verkoopluiken

 • Uit te breiden met extra opties

 • Onbehandeld hout (behandelen sterk aanbevolen)

Specificaties

Materiaal
Hout
Houtsoort
Scandinavisch vuren
Kleur
Blank
Breedte
277 cm
Diepte
244 cm
Hoogte
234 cm

Houten Kiosk Modern 277 x 244 x 234 cm Luxe Verkoopkraam Wanddikte 19 mm

U zoekt een luxe, dichte verkoopkraam voor een markt, horeca of kerstshow? Met deze houten Kiosk Modern van 19 mm wanddikte kunnen wij wel 1000 toepassingen bedenken. Denk aan een ijskraam, verkoophuisje voor kaartjes, verkoopkraam voor uw voetbalclub, marktkraam, horeca toepassing uitgifte van eten en drinken of als informatie balie / kiosk. Kiosk Modern van onbehandeld vuren hout en een wanddikte van 19 mm leveren wij standaard inclusief vloer, fundering en bevestigingsmateriaal.

Wanner u de marktkraam wilt gebruiken als kerstkraam kunt u de kraam versieren met kerstguirlande met verlichting om hem dat echte kerst uitstraling te geven. Daarnaast kunt u de kraam ook nog bekleden met schaaldelen om deze uitstraling te versterken.

Maten marktkraam

Kiosk Modern met de afmeting 277 x 244 x 234 cm wordt deels geleverd met voorgemonteerde wanden en is daarmee eenvoudig te monteren. De nokhoogte van Kiosk Modern bedraagt ca. 234 cm. Deze houten kraam beschikt over een houten deur van 84 x 185 cm inclusief kozijn en maar liefst 2 verkoopluiken die te openen zijn, een aan de voorkant en een aan de zijkant. Daarnaast beschikt deze moderne kiosk over vaste ramen inclusief enkel glas aan de bovenkant die voor een mooie lichtinval zorgen.

Verduurzamen van uw verkoophuisje van hout

U heeft voor de behandeling van dit moderne tuinhuis 4 opties.

1. Wilt u liever uw blokhut in een mooie kleur wit of grijs? Dan kunt u dit tuinhuisje gewoon onbehandeld bestellen, het voordeel daarvoor is ook de snelle levertijd. Kies wel altijd voor een grondverf laag (isoleergrond) in wit, transparant of antraciet grijs. Verf uw blokhut daarna nog 2 keer in 1 of meerdere kleuren. Maak bijvoorbeeld de kozijnen wit en de wanden grijs.

Tijdens de opbouw adviseren we dat u minimaal de grondverflaag al op het hout heeft aangebracht. Ook de eerste laag kleur is verstandig om voor of tijdens de opbouw zeker in de mes en groef van de blokhutprofielen waar u later niet meer bij kunt aan te brengen. Anders heeft u kans na werking van het hout dat u nog kieren in de hout- of grondverf kleur ziet. Let uw (geverfde) blokhutprofielen nooit in de volle zon of warme garages, zo heeft u kans op kromtrekken. Zorg voor enkele bokken waar u uw profielen op kan laten drogen.

3. Wilt u uw blokhut behandelen in een transparante kleur om zo de nerfstructuur zichtbaar te houden? Wij adviseren deze blokhut dan onbehandeld te bestellen (deze is dan ook direct te leveren) en te behandelen met Embadecor Transparante Beits (tweelaags). U heeft 4 potten Embadecor Transparantie Beits nodig van 2,5 liter per pot.

Meegeleverd

De ramen worden met enkel glas geleverd. Bij Kiosk Modern krijgt u het volledige schroevenpakket en bouwtekening. Tevens wordt het hang- en sluitwerk meegeleverd. De vloer en fundering wordt eveneens meegeleverd.

Kiosk Modern van Tuindeco is daarnaast uit te breiden met tal van extra opties (meerprijs) waaronder ventilatierooster en aluminium daktrimmen. Voor het verduurzamen van deze onbehandelde houten kraam kunt u ook kiezen voor het spuiten van een grondlaag in diverse kleuren (langere levertijd) of voor het meebestellen van Carefree Protect beits.

Dakbedekking

Dakbedekking dient u zelf uit te zoeken en mee te bestellen. U kunt kiezen uit dakleer, Easy-roofing Dakbedekking (15 m2) of EPDM Dakbedekking (15 m2). Let op: bestel voor elke 5m2 aan EPDM, een extra bus spuitlijm mee!

Ook handig voor bedrijven die op zijn naar een huisje voor bij een slagboom, ijsverenigingen die een kassa-huisje wensen en voor organisatoren van evenementen voor de verkoop van muntjes en tickets.

Deze multi inzetbare houten kiosk / kraam koopt u bovendien onder gunstige Thuiswinkel Waarborg garanties bij Gadero hout.