Rubberen tegel Groen 50 x 50 x 4.5 cm

Productnummer: RZ71125-Groen Te gebruiken onder gebruiken onder klimrekken, glijbanen en schommels

€ 18,87 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Rubberen tegel Groen 50 x 50 x 4.5 cm

Deze rubberen tegel is te gebruiken voor een valhoogte van 1,5 meter. De tegels zijn gemaakt van gerecycled rubber van onder andere autobanden. De rubberen speelplaats tegels zijn verkrijgbaar in de afmeting 50 x 50 met een dikte van 3 cm en 4,5 cm. De 3 cm dikke tegels zijn toepasbaar bij een valhoogte van 1 meter. Ook levert Gadero rubberentegels zonder steekpen verbinding. Deze tegels hebben een dikte van 2,5 cm. 

De rubberen tegels zijn zacht en door de veerkracht beschermen ze kinderen. De tegels zijn uitstekend te gebruiken onder speeltoestellen zodat de kinderen veiliger kunnen spelen. De tegels worden geplaatst op een zandbed en worden verankert doormiddel van de bijgeleverde steekpennen. De  rubberen tegels zijn voorzien van speciale gaten aan de zijkanten om de steekpennen door hun te steken. Hierdoor voorkomt u dat de rubberen tegels opkrullen.

Gadero hanteert snelle levertijden en gunstige prijzen.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Rubberen speelplaats Tegel Groen Rubberen tegel Groen 50 x 50 x 4,5 cm Te gebruiken onder gebruiken onder klimrekken, glijbanen en schommels Op voorraad
€ 18,87 Per stuk incl. BTW