Houten saunahuisje Interflex 2128S onbehandeld 241x210x270cm

Productnummer: DE1001   |   Zeer weinig warmteverlies   |   Gemaakt van hoogwaardig Scandinavisch vurenhout

€ 7.093,95 € 6.384,56 Per stuk incl. BTW
Gespreid betalen
Liever in termijnen betalen? Betaal in 12 tot 60 termijnen
Let op: Geld lenen kost geld! Meer infomatie
v.a. € 135,67 p.m. *
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Dakbedekking Puntdak
Coaten Wandlaag Basiskleur (2-laags) - (levertijd 8-14 weken)
Saunakachel
Extra items sauna
Verlichting sauna
Samenstelling Sluiten
  • € 6.384,56 Standaardproduct Houten saunahuisje Interflex 2128S onbehandeld 241x210x270cm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Houten saunahuisje Interflex 2128S onbehandeld 241x210x270cm

  • Gemaakt van hoogwaardig Scandinavisch vurenhout
  • Inclusief rek voor de saunakachel
  • Voorzien van banken, rugleuningen en kopsteunen
  • Luxe binnen- en buitendeur
  • Onbehandeld (Buitenkant behandelen sterk aanbevolen)
  • Kachel moet los worden aangeschaft

Houten saunahuisje Interflex 2128S onbehandeld 241x210x270cm

De Interflex 2128S houten buitensauna is een saunahut voor mensen met een bewust energieverbruik. Dit saunahuis is namelijk op verschillende manieren zeer goed geisoleerd om het warmteverlies tot een minimum te beperken. Zo is de Interflex 2128S buitensauna gemaakt van 70mm dik geïsoleerd Scandinavisch vurenhout en heeft het een binnen- en buitendeur met isolatieglas. Hierdoor warmt de saunaruimte met een vloeroppervlak van 180x150cm sneller op en kunt u dus nog sneller gebruik maken van een verwarmde sauna. Het Finse saunahuis is voorzien van een voorruimte die u kunt gebruiken om af te koelen of om te kleden. De totale oppenrvlakte van de sauna is 4,88m2.

Wat zit erbij?

Om snel van start te kunnen wordt de 2128S houten buitensauna behoorlijk compleet geleverd, inclusief fundament en houten vloer. Het saunahuisje is voorzien van een volledig interieur met twee brede en zware 28mm dikke espen banken. Deze zijn daarnaast voorzien van comfortabele tussen- en rugleuningen en kopsteunen. Voor het plaatsen van de saunakachel wordt een houten kachelrek bij het saunahuis geleverd. De saunakachel dient nog wel los te worden aangeschaft.

Welke kachel heb ik nodig?

Saunahuisjes van Interflex worden standaard zonder saunakachel geleverd. Hierdoor hebt u zelf de keuze en kunt u een saunakachel kiezen die het beste bij uw wensen en eisen past. Vanwege het inhoud van 5,6 m3 adviseren we een saunakachel van 4,5 kw. Deze zijn gemakkelijker te plaatsen en nemen minder ruimte in. Een elektrische kachel heeft als voordeel dat deze geen opstooktijd nodig heeft. Een houtkachel heeft als grote pluspunt dat het een authentiek gevoel geeft, de opstooktijd is langer dat is een nadeel en er wordt geen constante temperatuur bereikt. Iets wat bij een elektrische kachel wel mogelijk is. Houd er wel rekening mee dat u bij een elektrische kachel een krachtstroom aansluiting nodig heeft (380v).

Kiest u een houtkachel, bestel dan ook de extra items mee. Hierin zit de kachelpijp, met daarin 150cm geisoleerde pijp en 100 cm niet geisoleerd, de regenkap, dakdoorvoer, beschermmantel van de kachel en de vloerplaat. Al deze items zijn nodig voor de juiste montage van de houtkachel. Indien gewenst is er op aanvraag een rookafvoer verlenging te bestellen, dubbelwandig per 100 cm. 

Behandeling en dakbedekking

Standaard wordt de Interflex 2128S houten buitensauna geleverd zonder houtbehandeling en dakbedekking. De binnenkant van de sauna dient onbehandeld te blijven vanwege de hoge temperaturen. We raden dakbedekking aan om het dak goed te beschermen tegen weersomstandigheden. U heeft keuze uit standaard dakshingles, bevershingles, onduvilla dakpanplaten standaard of onduvilla dakpanplaten speciaal. Kies de gewenste dakbedekking bij de extra opties.

Voor de behandeling van de buitenkant van uw sauna bestelt u eenvoudig de gewenste exterieur coating mee. De levertijd van uw buitensauna wordt ongeveer 6-8 weken wanneer u kiest voor een exterieur coating. U heeft keuze uit verschillende kleuren, bij aflevering van uw sauna wordt er een busje beits meegeleverd. De behandeling zorgt voor bescherming voor de aankomende 2 tot 3 jaar, voor een langere bescherming raden wij aan de sauna 2 maanden na plaatsen nogmaals te beitsen. De Sauna heeft dan voldoende bescherming voor de aankomende 5 jaar. Let op, een sauna huisje wat exterieur gecoat geleverd wordt kan niet gespiegeld worden opgebouwd.

Accessoires voor uw sauna

U kunt uw saunahuis nog persoonlijker maken door het naar eigen smaak in te richten. Hiervoor hebben we een uitgebreid assortiment aan sauna-accessoires beschikbaar. Denkt u bijvoorbeeld aan verlichting die u op de saunakachel kunt aansluiten, of lekker muziek luisteren met de saunaluidsprekers. Wilt u een stoombad? Dan zijn er diverse sets met emmers en zoutkristal accessoires beschikbaar. Deze Interflex sauna heeft een voorruimte die u bijvoorbeeld kunt inrichten met een kast of een bank

 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Buitensauna 2128S Interflex Onbehandeld Houten saunahuisje Interflex 2128S onbehandeld 241x210x270cm   |   Zeer weinig warmteverlies   |   Gemaakt van hoogwaardig Scandinavisch vurenhout Op voorraad
€ 7.093,95 € 6.384,56 Per stuk incl. BTW