Logo Gadero
service

Paal Antraciet Elephant Modular 6.8 x 6.8 x 270 cm

Productnummer
DV16007-68-68-2700
Voor Elephant Modular 180 x 200 cm schutting
aluminiumpalen_composiet_1_5
aluminiumpalen_composiet_2_5
aluminiumpalen_composiet_3_5
aluminiumpalen_composiet_4_5
aluminiumpalen_composiet_5_5
aluminiumpalen_composiet_6_5
mixmatchschutting_3_6
mixmatchschutting_4_5
Per stuk

77,75

incl. BTW

Niet op voorraad
Details
Lengte
270 cm
Breedte
6,8 cm
Materiaalsoort
Aluminium
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Te bestellen vanaf 4 stuks

Specificaties

Materiaalsoort
Aluminium
Materiaal
Aluminium
Product type
Zelfbouw tuinschermen
Kleur
Antraciet
Lengte
270 cm
Breedte
6,8 cm
Dikte
6,8 cm

Paal Antraciet Elephant Modular 6.8 x 6.8 x 270 cm

Deze aluminium paal uit de Elephant Modular lijn is speciaal voor het Elephant Modular composiet antraciet zelfbouw schutting systeem van 180 x 200 cm. De aluminium schuttingpaal is 6.8 cm dik en 270 cm lang. Deze schuttingpaal kunt u in de grond plaatsen en stevig vastmaken met een zak betonmix (zie tips). De gleufpaal heeft een sponning van circa 22 mm breed.

De aluminium schuttingpaal is te gebruiken als hoekpaal, tussenpaal en t-paal. De Elephant Modular paal wordt geleverd met 2 afdekstrips en paalkap. Deze Tuinpaal is antraciet gepoedercoat.

Met de modulaire zelfbouwschutting systemen uit de Elephant Modular lijn bouwt u eenvoudig en snel een tuinscherm bij uw terras of als erfafcheiding. De schutting wordt opgebouwd uit losse onderdelen. Waardoor u deze eenvoudig in hoogte en breedte kunt aanpassen. Zo heeft u al gauw een unieke schutting.

Tips

Zodra u een gat in de grond heeft gemaakt, kunt u hier de schuttingpaal in plaatsen. Vervolgens voegt u aan het gat de betonmix toe en houdt u de paal rechtop. Zodra de paal recht staat, moet er water worden toegevoegd aan de betonmix. De paal zou u ongeveer 30 minuten rechtop vast moeten houden totdat het beton hard wordt.

Een zeer fraaie toevoeging aan uw composiet zelfbouwschutting is het speciale LED verlichting voor de Elephant Modular lijn. De LED verlichting loopt op zonne-energie.

Daarnaast kunt u eenvoudig gevel-verlichting op uw scherm monteren. Via de holle kamers van de composiet lamellen kunt u de kabels eenvoudig werken. Ook het binnenwerk van de aluminium schuttingpaal is ideaal voor het verwerken van de kabels van uw gevel verlichtings-armatuur.