Logo Gadero
service

Teknos Drywood

Teknos Drywood is een bedrijf in verfsytemen en coating. Het bedrijf is gevestigd in Finland maar heeft ook hier in Nederland een fabriek staan. De producten van Teknos Drywood worden vooral gebruikt in de profesionele bouw. Een groot gedeelte van de producten is dan ook niet eens te verkrijgen voor consumenten. Echter zijn er een aantal uitzonderingen gemaakt en worden de producten ook steeds meer aangeboden voor u thuis. In onze webshop vindt u van Teknos Drywood de Woodstain VV. Dit is een zeer sterke en flexibele beits voor gevelbekleding. Tenminste, daar is het voor ontwikkeld en daar wordt het vooral voor gebruikt. Echter is de beits ook perfect voor ander tuinhout zoals tuinhuizen, blokhutten en meer! 

Echter wordt Woodstain VV met name aangeboden als gevelbeits. Dit komt omdat gevelbekleding lastiger is om te behandelen dan ander hout. Zo moet het zeer goed bestand zijn tegen de invloeden van het weer. Daarnaast is het bij gevelbekleding extra belangrijk dat de beits flexibel is. Zo bladert het niet af! Bij Woodstain VV heeft u geen grondverf nodig. Wel is het verstandig om in meerdere lagen aan te brengen voor de maximale bescherming en het mooiste resultaat.

De populairste kleuren van Woodstain VV zijn te vinden in onze webshop. Echter zijn er nog veel meer opties! Hiervoor verwijzen wij u graag naar Beitz.nl. Op die website wordt Woodstain VV - Alle Kleuren (zelf kiezen) aangeboden. Hier kunt u kiezen uit een gigantische kleurenkaart en ook alle RAL kleuren. Zowel dekkende als transparante kleuren zijn volop te verkrijgen.