Triple profiel composiet accessoires

U heeft uw oog laten vallen op het luxe triple profiel van WPC composiet. Deze bijzondere composiet gevelbekleding van Felixwood is namelijk zeer stabiel en daardoor ideaal om te monteren met clips. Het voordeel van dit systeem is dat u een gevel heeft zonder schroefkoppen in het zicht. Dit geeft uw gevel een luxe uitstraling. Bovendien is deze manier van plaatsen snel en eenvoudig. Hieronder vindt u alles wat u nodig heeft om de WPC gevelbekleding van Felixwood te monteren. Zo bestelt u alles in één keer bij Gadero.

Composiet gevel met clips monteren

Composiet kunt u in principe hetzelfde verwerken als hout. Deze composiet gevelbekleding van Felixwood heeft als voordeel dat het zeer stabiel is. Alleen hout en composiet wat weinig werkt kan gemonteerd worden tussen clips. Bovendien is dit clipsysteem vrij eenvoudig te plaatsen, waardoor het monteren van uw gevel minder tijd in beslag neemt. Bekijk goed wat u allemaal nodig heeft om uw WPC profielen met clips te monteren, zodat u zeker weet dat u aan de slag kunt als u uw bestelling in huis krijgt!

Deze montage accessoires zijn geschikt voor composiet gevelbekleding van het merk Felixwood. U vindt de bijbehorende planken bij onze composiet rabatdelen.

Gadero.nl Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode