Tuinbeits Naaldhout Impregneren Celfix 0.75 liter

Zelf impregneren   |   Aanstippen kopse kanten

€ 24,95 per stuk incl. BTW

Specificaties voor Tuinbeits voor hout Impregneren Celfix 0.75 liter

Merk:
Fesca
Productnr.:
VZ15101
Behandeling:
Celfix
Inhoud:
0,75 liter
Materiaal:
Beits

Tuinbeits voor hout Impregneren Celfix 0.75 liter

Embalit groen is een houtbeits, ook wel houtbehandelaar genoemd, dat al uw tuinhout een natuurlijke uitstraling en een nog langere levensduur geeft. Ook geschikt voor schutting en vlonder. Embalit NTK groen verdubbelt de levensduur van uw tuinhout. Deze buitenbeits voor geïmpregneerd hout is eenvoudig en snel aan te brengen met een blokkwast. Bijvoorbeeld voor het aanstippen van de vers gezaagde kopse kanten van afgezaagde rabatdelen of schuttingplanken en ander tuinhout. Zelf impregneren is met deze beits heel goed te doen.

Deze buitenbeits zit in een blok verpakking van 750 ml. Met name het behandelen van vuren en grenen geeft een perfect resultaat. Wij adviseren de delen (onderkant palen en dergelijke) die in de grond verdwijnen een extra behandeling te geven. Lees voor het gebruiken altijd de gebruiksaanwijzing op de verpakking.

gebruik deze beits voor onderstaande producten van geïmpregneerd hout. Dit produkt is NIET geschikt voor bankirai hardhout en red cedar. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht

Productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf een beoordeling
* verplicht

Dit product bestellen?
Embalit houtbehandelaar Tuinbeits 0,75 liter Impregneren hout Zelf impregneren   |   Aanstippen kopse kanten Ruim op voorraad
€ 24,95 per stuk incl. BTW