Tuinhuis Kerko 5 Karibu met overkapping 542 x 246 x 210 cm Wanddikte 19mm

Productnummer: KA9193   |   19mm steek-/schroefsysteem   |   Inclusief dubbele vleugeldeur   |   Uit te breiden met diverse opties

€ 2.019,95 € 1.716,95 Per stuk incl. BTW
Gespreid betalen
Liever in termijnen betalen? Betaal in 12 tot 60 termijnen
Let op: Geld lenen kost geld! Meer infomatie
v.a. € 36,49 p.m. *
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren (impregneren levertijd 4-5 weken)
Aanbouw
Dakbedekking plat dak
Karibu Wanden t.a.v. Aanbouwdak
Beitz - Blokhut en Tuinhuis beits
Samenstelling Sluiten
  • € 1.716,95 Standaardproduct Tuinhuis Kerko 5 Karibu met overkapping 542 x 246 x 210 cm Wanddikte 19mm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Kerko 5 Karibu met overkapping 542 x 246 x 210 cm Wanddikte 19mm

  • 8 vaste ramen op de hoek voor extra licht inval
  • 5 jaar garantie op het hout en de constructie
  • Gemaakt van duurzaam Scandinavisch Vuren
  • Uit te breiden met diverse opties
  • Exclusief dakbedekking (Zelfklevende-dakfolie sterk aanbevolen)
  • Onbehandeld (Behandelen sterk aanbevolen)

Tuinhuis Kerko 5 Karibu met overkapping 542 x 246 x 210 cm Wanddikte 19mm

Kerko 5 uit de Woodfeeling collectie van het Duitse A-merk Karibu is van top kwaliteit onbehandeld Scandinavisch vuren hout en beschikt over 8 vaste lichtuitsparingen met kunstglas ( 23.5 x 31.5 cm per element) in de hoek van de houten basis berging. De 2 hoekvensters met ieder 4 vaste lichtuitsparingen zorgen voor veel lichtinval in dit faaie houten huisje. Karibu Woodfeeling tuinhuis Kerko 6 met overkapping kan eenvoudig worden opgebouwd middels het 19 mm steek-/ schroefsysteem. Deze moderne tuinhuis valt onder de 5 x 3 meter modellen.

Verder kijken: overkapping ca 5x3 meter blokhut ca 5x3 meter

Afmetingen

Tuinhuis Kerko 5 is 542 cm breed, 246 cm diep en 216 cm hoog (voorkant). Kerko type 6 van Karibu wordt standaad geleverd met een basis berging van 302 x 246 x 216 cm inclusief een dakaanbouw / overkapping van 240 cm. Hierdoor komt de totale breedte van Kerko 6 op 542 cm. 

Houten systeemhuis Kerko type 5 van Karibu beschikt over een wanddikte van 19 mm en kan eenvoudig worden opgebouwd met losse houtprofielen middels steek-/schroefsysteem. Kortom, deze onbehandelde houten tuinberging is eenvoudig zelf op te bouwen en is daarmee de perfecte keuze voor de handige doe-het-zelver. De 1.9 cm dikke onbehandelde profielen met rond profiel met messing en groef zijn vervaardigd uit Scandinavisch vuren hout en hebben een perfecte pasvorm en waterafstotende profilering.

Tuinhuis Kerko 5 met overkapping Karibu - wanddikte 19 mm en kunstglas

Dit moderne tuinhuisje met licht schuin aflopend dak wordt tevens geleverd met dubbele vleugeldeur (139 x 175 cm) met 3 lichtpanelen van kunstglas en veiligheidssluiting. De afmetingen van de lichtpanelen zijn 51.5 x 32 cm per element. Kerko 5 wordt tevens geleverd met 60 mm brede keteldruk geïmpregneerd funderingsbalken voor een goede fundering.

Hout geschaafd Ja Type/Model Kerko Houtsoort Scandinavisch Vuren Wanddikte 19mm Afmetingen 522 x 246 cm Funderingsmaat 298 x 242 cm Nokhoogte 211 cm Ramen Ja Deuren 1 Dubbele Deur (139x175) Type Beglazing Kunstglas Type Dak Plat dak Dakbedekking Exclusief Dakhelling 3° Dakoppervlak (m²) 14.51 m² Inhoud (m³) 14.3 m³ Gespiegeld op te bouwen?   Nee Inclusief Hang-en sluitwerk en montagehandleiding Let op! De overkapping kan je zowel links als rechts plaatsen. De blokhut zelf kan niet gespiegeld opgebouwd worden. 

Let op! Tuinhuis Kerko 5 van Karibu wordt onbehandeld geleverd. Voor een langere levensduur adviseren wij om het houten tuinhuisje te behandelen met een beits of dekkende verf.

Dak(bedekking)

Deze houten berging met hoekvensters beschikt over een lessenaarsdak (dakhelling van 3°) van 16 mm dikte houten dakplaten. Kerko 5 met overkapping wordt standaard door Karibu geleverd exclusief dakbedekking. Als extra optie (meerprijs) kunt u zelfklevende dakfolie (5 rol a 5m2) in de kleur donkergrijs meebestellen (sterk door ons aanbevolen). Deze zelfklevende dakfolie is extreem duurzaam, scheurbestendig en eenvoudig zelf te plaatsen op het dak van tuinhuisje met dakaanbouw van Kerko 6.

Voor het afvoeren van hemelwater van het platte dak van Kerko 5 met overkapping van 240 cm is tevens een PVC dakgootset als extra optie te bestellen. De PVC dakgootset voor platte daken is eenvoudig op maat te maken en te plaatsen en wordt als complete set geleverd inclusief valbuis en de benodigde bevestigingsmateriaal. 

Houten vloerpakket 

Tuinhuis Kerko 5 wordt standaard door Karibu geleverd zonder houten vloerpakket voor in de berging. Houten vloerpakket in de basis berging bestellen? Kies bij extra opties ook voor een onbehandelde houten vloerpakket bestaande uit massief vuren houten vloerdelen, inclusief keteldruk geïmpregneerde (KDI) onderleggers. 

Behandelen met Beits

Om het hout te beschermen en/of een mooie kleur te geven, is het belangrijk om het hout te behandelen met een goede beits. Bij het sellecteren van opties heeft u de mogelijkheid om een kleur te sellecteren tegen meerprijs. Wij leveren dan blikken met beits, genoeg voor 2 lagen aan de buitenkant van uw tuinhuis of blokhut. Voor een goede kleur en bescherming adviseren wij altijd om beits in 2 lagen aan te brengen. Wij leveren Beitz - Blokhut en tuinhuis beits in 10 kleuren. De eerste 5 (Zwart, Wit, Antraciet, Antiek groen en Ral9010) zijn dekkende kleuren. De overige kleuren zijn transparant. Bij deze kleuren ziet u dus de natuurlijke uitstraling van het hout nog beter terug. De glansgraad is altijd zijdeglans. Dit betekend dat het een erg lichte glans heeft als de zon er op een bepaalde manier op staat. 

Levering

De levertijd van Kerko 5 van het Duitse A-merk Karibu bedraagd circa 3 weken. Kerko 5 met overkapping wordt standaard geleverd inclusief uitgebreide opbouwtekening en alle benodigde bevestigingsmaterialen. 

Let op! Tijdens het hoogseizoen, van maart tot oktober, kan de levertijd oplopen tussen 6-8 weken.

Vergelijkbare Modellen

Tuinhuis Kerko 5 is ook te verkrijgen zonder overkapping. Het Tuinhuis Kerko 5 vindt u hier.

Wilt u ditzelfde model in de afmeting 542 x 306 cm? Kies dan voor blokhut Kerko 6 met overkapping. Wilt u ditzelfde model in een reeds verfde variant in de kleur Terragrijs? Kies dan voor Kerko 5 met overkapping Terragrijs. Zie alternatieve producten voor diverse vergelijkbare modellen.

Bestel ca. 5x3 meter blokhut Kerko 5 met overkapping nu met service en gunstige Thuiswinkel voorwaarden bij Gadero.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Kerko met overkapping Karibu Sfeer Tuinhuis Kerko 5 Karibu met overkapping 542 x 246 x 210 cm Wanddikte 19mm   |   19mm steek-/schroefsysteem   |   Inclusief dubbele vleugeldeur   |   Uit te breiden met diverse opties Op voorraad
€ 2.019,95 € 1.716,95 Per stuk incl. BTW