Logo Gadero
service

Tuinscherm Stapelplank Antraciet Resysta 2.0 x 25 x 180 cm

Productnummer
RS10884-20-250-1800
Standaard met afdeklijst geleverd
Losse planken
resysta_rabat_composiet_25cm
Per stuk

28,75

incl. BTW

30 stuks op voorraad
1 tot 5 werkdagen
Details
Breedte
180 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Kleurvast (UV-bestendig)

  • Duurzaam materiaal, van rijstvlies

  • 10 jaar garantie

  • Natuurlijke look and feel van hout

  • U dient de palen los bij te bestellen

Specificaties

Product type
Zelfbouw tuinschermen
Kleur
Antraciet
Breedte
180 cm
Dikte
2 cm

Tuinscherm Stapelplank Antraciet Resysta 2.0 x 25 x 180 cm

Wilt u graag een schutting van zeer duurzaam materiaal? Met deze Resysta rijstvlies composiet planken creëert u een luxe schutting in uw tuin. Deze Resysta planken kennen veel voordelen en geven uw schutting een bijzondere look. De schermen van rijstvlies kunststof zijn rotvrij, erg sterk, kleurvast (UV bestendig), onderhoudsvrij, maatvast en verantwoord. Het materiaal bevat verder geen hout en ook geen plastic. Hierdoor krijgen de schermen een natuurlijke uitstraling en lijkt het ook nog eens op echt hout! Ze zijn zelfs bestand tegen zout en chloor. Ideaal voor bij het zwembad of als u op een eiland of aan de kust woont.

Los verkrijgbaar

Deze Resysta stapelbare planken zijn los verkrijgbaar (per stuk). Enkel meegeleverd is een afdeklijst, maar palen dient u zelf bij te bestellen. Wilt u liever gelijk een hele set kopen? Bekijk dan ons Resysta tuinscherm stapelplanken van >15 cm of >25 cm hoog. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes.

Voordelen van Resysta

Deze 25 cm stapelbare profielen van Resysta zijn sterk, lijken op hout en zijn vooral erg duurzaam. De stapelbare planken zijn 100% recyclebaar en worden in Nederland gemaakt. Dit maakt ze nog eens extra duurzaam, aangezien er minimale transport vervuiling aan te pas komt.

Montagetips

Let op dat uw Resysta stapelplanken altijd zonder palen wordt geleverd en met een fraaie afdeklijst voor de bovenzijde. U kunt de 90x90 mm composiet palen met een hoogte van 270cm mee bestellen voor in de grond. Kies daarbij uit de kleuren antraciet of bruin. Zorg ervoor dat u bij de palen altijd 4-5 mm ruimte overhoudt. De sponning in de palen is 2 cm diep, dus zorg ervoor dat u de stapel delen 15mm in de sponning plaatst. Zet de Resysta palen altijd exact 177 cm waterpas uit elkaar. De Resysta tuin palen zijn 9x9 cm dik. Kies uit een hoek, tussen of eindpaal. Plaats de palen uiterst recht en zet de onderste stapelbare plank horizontaal waterpas vast met een stevige schroef in de sponning. De volgende profielen kunt u gewoon los op de eerste plank stapelen. Als laatst plaatst u de afdeklijst. Smaller deel maken? U kunt Resysta gewoon zagen.

Bent u benieuwd naar de rest van ons Resysta assortiment? Bekijk hier alle >Resysta schuttingplanken.