Logo Gadero
service

Tuinscherm Hardhout Stripes 180 x 180 cm - 28 Lamellen

Trendy barcode profiel met drie verschillende lamellen breedtes
tuinscherm_hardhout_stripes_180x180cm
tuinscherm_hardhout_stripes_180x180cm_sfeer
tuinscherm_hardhout_stripes_detail

292,45

incl. BTW

Niet op voorraad
Details
Breedte
180 cm
Hoogte
180 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Reactie binnen 2 uur

Plus- en minpunten

  • RVS geschroefd

  • Trendy barcode profiel

  • Cedrinho hardhout (warme uitstraling)

Specificaties

Materiaal
Hout
Houtsoort
Hardhout
Kleur
Houtkleur
Breedte
180 cm
Hoogte
180 cm

Tuinscherm Hardhout Stripes 180 x 180 cm - 28 Lamellen

Dit trendy 180 x 180 cm tuinscherm van Cedrinho hardhout dankt zijn naam Stripes aan het speelse barcode profiel met drie verschillende lamellen breedtes. Dit rechte hardhouten schuttingscherm van Cedrinho beschikt over 28 lamellen (Stripes) en over 3 horizotale liggers met een dikte van 1.5 cm. De totale schermdikte van dit trendy barcode profiel tuinscherm bedraagd hiermee 4,5 cm. Het hardhouten tuinscherm is RVS geschoefd ter voorkoming van roestvorming.

Cedrinho

Cedrinho is een tropische hardhoutsoort met een duurzaamheidsklasse 2-3 en wordt vooral gebruikt voor schuttingen en tuinschermen. Cedrinho is een houtsoort wat vooral geroemd is door zijn mooie donkerbruine kleur en warme uitstraling. Cedrinho hardhout beschikt over een opvallend fijn vlampatroon en is afkomstig uit Zuid-Amerika waar het vooral groeit in Brazilië, Suriname en Venezuela.

Montage Tips

Door het gewicht van dit relatief zware tuinscherm is het verstandig om het te plaatsen tussen ten minste 7 cm dikke hardhouten palen. Ons advies om het trendy scherm altijd te monteren 6 verbindingshoekjes per scherm. Omdat de hardhouten 180x180 cm schermen relatief zwaar zijn adviseren we naast onze fijnbezaagde 7x7 Azobe of glad geschaafde Bankirai palen, ook de dikkere palen van 85x85 of 9x9 cm Azobe.

Bij gadero komt al het hardhout alleen uit duurzaam beheerde bossen en heeft het Indonesian legal wood keurmerk. Gadero levert het tuinscherm inclusief wegwerppallet. Deze schermdekkende pallet van 180 x 180 cm zorgt voor de beste omstandigheden van uw tuinscherm tijdens vervoer. Wij bezorgen zeer luxe schuttingdelen overal in Nederland en Vlaanderen, van Dronten tot Antwerpen en van Haren tot Wassenaar.

Bijbehorend bij dit product