Tuintegel Designo Mosaic Grey 60 x 60 x 3 cm Grijs Gardenlux

Productnummer: GL00438

€ 64,94 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Tuintegel Designo Mosaic Grey 60 x 60 x 3 cm Grijs Gardenlux

  • Onderhoudsvriendelijk
  • Vorstbestendig
  • Kleurvast
  • Geschikt voor uw terras
  • Niet geschikt voor oprit

Tuintegel Designo Mosaic Grey 60 x 60 x 3 cm Grijs Gardenlux

Combineer naar wens met de Tuintegel Designo Mosaic Grey 60 x 60 x 3 cm Grijs van Gardenlux, zodat u uw eigen motief heeft aangelegd. Tuintegel Designo Mosaic Grey 60 x 60 x 3 cm Grijs van Gardenlux is leuk als print tegel gecombineerd met neutrale terrastegels. Maar een terras met alleen deze te gekke print tegel zorgt voor een speels karakter. Sfeer gegarandeerd met deze print tegel voor buiten.

Waarom betontegels met coating?

U heeft alleen maar voordeel van terrastegels met coating. Deze gecoate betontegels zijn namelijk minimaal 5 jaar beschermd tegen indringing van vocht en vuil. Het voordeel hiervan is dat uw nieuwe terras in een handomdraai schoon is. Groen aanslag hecht zich niet zo makkelijk aan gecoate betontegels. Daarnaast zorgt de coating voor kleurvaste terrastegels.

Gator XP G2 voegmiddel

Om het maximale uit uw betonnen bestrating te halen, is het belangrijk dat u denkt aan de voegen. Steenhandel Gadero is officieel dealer van het A-merk Gator. Dit is een hoogwaardig voegmiddel waarmee u het niveau van uw sierbestrating naar een nieuw niveau tilt. Met Voegzand van Gator zorgt u ervoor dat u minder onderhoud heeft en verlengt u de levensduur van uw betontegels. Bovendien versterkt het het gevoel van luxe in uw tuin. Gator zand kunt u bestellen in vier verschillende kleuren namelijk: Antraciet, Beige, Ivoor, Zwart.

Verwerking en bestellen

Lees ons online stappenplan door voordat u terrastegels gaat leggen. In ons stappenplan vindt u ook informatie over alle extra materialen die u nodig heeft om het terras compleet te maken. Bestel alles wat u nodig heeft in een bestelling. Wij komen binnnen 5 tot 8 werkdagen bij u langs om alles te bezorgen.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Printtegel Mosaic Grey 60x60x3cm Gardenlux Tuintegel Designo Mosaic Grey 60 x 60 x 3 cm Grijs Gardenlux Op voorraad
€ 64,94 Per m2 incl. BTW