Wovar Kleurkopschroef RVS Beige voor Trespa© platen 4.8 x 25 mm

Productnummer: WV66287   |   Geschikt voor Trespa© platen en gevelplaten   |  

€ 27,55 per 100 stuks incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Wovar Kleurkopschroef RVS Beige voor Trespa© platen 4.8 x 25 mm

  • Gratis Torx 20 bit
  • Oxideert niet
  • Geschikt voor Trespa© en gevelplaten

Wovar Kleurkopschroef RVS Beige voor Trespa© platen 4.8 x 25 mm

Deze kleurkopschroef is gemaakt van RVS A2 staal en zal hierdoor niet gaan roesten. Met deze kleurkopschroeven kunt u Trespa© platen en gevelplaten op een stevige wijze monteren. Kleurkopschroeven worden hierdoor ook wel gevelschroeven genoemd. Door de beige kop vallen de schroeven nauwelijks op als u de schroeven gebruikt om platen in dezelfde kleur mee te bevestigen. De gevelschroeven zijn beschikbaar in diverse kleuren en maten. U kunt kiezen uit de kleuren wit (ral 9010), zwart (ral 9005) en beige (ral 1013). De kleurkopschroeven hebben een standaard dikte van 4.8 mm en beschikken over een Torx 20 aandrijving. De aandrijving zorgt voor extra grip en voorkomt dat uw machine slipt tijdens het indraaien van de schroef. Handig om te weten is dat u bij iedere doos kleurkopschroeven gratis een bijpassende Torx bit ontvangt.

Kleurkopschroeven RVS

Als u Trespa© platen gaat monteren wordt er altijd 1 schroefgat aangehouden als centraal punt. Bij een oneven aantal schroeflijnen bevindt deze zich in het midden van de plaat. Bij een even aantal schroeflijnen kiest u voor een centraal punt in het midden van de langste zijde. De kleurkopschroef die u als centraal punt kiest zorgt voor een perfecte positionering van uw Trespa© platen of gevelplaten. Wij raden u aan om de centrale schroef voor te boren met een 5 mm hardhoutboor. De overige schroefgaten kunt u voorboren met een 8 mm dikke hardhoutboor. Hierdoor krijgt de plaat kans om te werken. 

Kleurkopschroef monteren

De Trespa© platen moeten kunnen werken onder de brede kop. Het is daarom belangrijk om de schroeven niet te strak aan te draaien. Als u de kleurkopschroef handvast vastdraait is het voldoende. Houdt bij het indraaien van de schroef in de onderconstructie rekening mee dat u in het midden van de constructiebalk schroeft. De onderconstructie dienen van hardhout te zijn gemaakt omdat dit zeer duurzaam is. Doordat de kleurkopschroeven van RVS zijn gemaakt kunnen de looizuren in het hardhout de schroeven niet aantasten. Bij het monteren in een hardhouten onderconstructie raden wij u aan om voor te boren met een 3 mm dik hardhoutboor. De minimale afstand tussen de schroefgaten en de plaatrand is 2 cm. Bij 6 mm dikke Trespa© platen is de maximale afstand tussen de plaatrand en de montagegaten 6 cm. Bij platen van 8 mm dik is de minimale afstand 8 cm en bij 10 mm dikke platen is de maximale afstand 10 cm. 
 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Wovar-Kleurkopschroef-beige Wovar Kleurkopschroef RVS Beige voor Trespa© platen 4.8 x 25 mm   |   Geschikt voor Trespa© platen en gevelplaten   |   Op voorraad
€ 27,55 per 100 stuks incl. BTW