Logo Gadero
service

Wovar Plankdrager Industrieel Zwart 200 x 250 mm - T1 - Set 2 Stuks

Gepoedercoat staal
Zwart
Moderne uitstraling
wovar_plankdrager_industrieel_zwart_200_x_250_mm_t1_1
wovar_plankdrager_industrieel_zwart_200_x_250_mm_t1_3
wovar_plankdrager_industrieel_zwart_200_x_250_mm_t1_2
wovar_plankdrager_industrieel_zwart_200_x_250_mm_t1_4

39,95

incl. BTW

Niet op voorraad
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Ook geschikt voor buiten

  • Sterke coating

  • Inclusief bevestigingsmaterialen

Specificaties

Materiaal
Staal

Wovar Plankdrager Industrieel Zwart 200 x 250 mm - T1 - Set 2 Stuks

Op zoek naar een moderne industriele plankdrager? Met deze unieke zwarte plankdrager van Wovar, voegt u een stukje design toe aan uw interieur. Deze plankdragers worden geleverd per set, de afmetingen zijn 250 mm hoog, 200 mm diep, 40 mm breed en het staal is 4 mm dik. Vanwege de sterke coating, kunt u deze dragers ook buiten toepassen. Wat ook heel handig is, de bevestigingsmaterialen worden er bijgeleverd. De maximale plankdikte die toegepast kan worden is 4 cm, en de diepte mag maximaal 20 cm zijn.

De plankdrager bevestigen

Bepaal de positie van de plankdrager en gebruik vervolgens een waterpas om de gaten af te tekenen. Boor de gaten 40 mm diep met een 8 mm dikke boor. Nu kunt u de pluggen in de gaten duwen/slaan en vervolgens de plankdragers vastschroeven met de 6 x 40 mm schroeven. U krijgt twee soorten schroeven meegeleverd, 4 schroeven met AR-coating en 4 schroeven met een zwarte kop. Zo bepaalt u zelf welke kleur u het beste vindt passen bij de plankdrager. Komt de plankdrager op een houten muur? Gebruik dan bij voorkeur de donkergrijze schroeven met anti roest coating.

Plank op steunen leggen

Nu de plankdragers zijn bevestigd, kan de plank in de steunen gelegd worden. U bepaalt zelf de lengte van de plank, wel raden we aan om elke 50 cm een plankdrager te plaatsen. De draagkracht van de plankdrager is, bij juiste montage getest op ongeveer 40 kg bij gebruik van twee stuks.