Wovar Plankdrager Industrieel Zwart 150 x 200 mm - T4 - Set 2 Stuks

Productnummer: WV66502   |   Gepoedercoat staal   |   Zwart   |   Moderne uitstraling

Voor- en nadelen van Wovar Plankdrager Industrieel Zwart 150 x 200 mm - T4 - Set 2 Stuks

  • Dankzij coating ook geschikt voor buiten
  • Inclusief bevestigingsmateriaal
  • Tijdloos design

Wovar Plankdrager Industrieel Zwart 150 x 200 mm - T4 - Set 2 Stuks

Met deze industriële zwarte plankdragers, maakt u eenvoudig een fraaie opbergplek aan de muur. Dankzij de premium coating zijn ze goed beschermd en blijven lang mooi. Deze plankdragers worden geleverd in een set van 2 en hebben een maximale draagkracht van 40 kg. De toe te passen plank mag een maximale diepte hebben van 20 cm en een dikte van 4 cm. De afmetingen van de plankdrager zijn 150 mm bij 200 mm. Overigens is deze plankdrager ook buiten te gebruiken, dankzij de sterke coating.

Plankdrager bevestigingsmateriaal

Deze plankdragers worden geleverd met bevestigingsmaterialen, hierdoor wordt het toepassen wel heel makkelijk. Inhoud van het pakket:

4x nylon plug 8 x 40 mm
4x mat zwarte schroef 6 x 40 mm TX30
4x schroef AR-gecoat 6 x 40 mm TX30
1x TX30 bitje

Bevestigen industriële plankdragers

Het bevestigen van deze plankdragers is eenvoudig met de volgende stappen. Eerst bepaalt u de positie en tekent de boorgaten af, maak gebruik van een waterpas tegen de drager om recht af te tekenen. Met een geschikte boor, afhankelijk van de muur, boort u gaten 40 mm diep met een 8 mm boor. Duw de nylon pluggen in de gaten en schroef de drager vast, hierna kunt u de plank in de dragers leggen. 

Hoeveel plankdragers heb ik nodig? 

Om de maximale draagkracht te behouden raden wij aan om een plank van maximaal 100 cm lang te gebruiken. Mocht u toch voor een langere plank kiezen, is het verstandig om een extra plankdrager te monteren. Voor de beste draagkracht raden wij daarom aan om iedere 50 cm een plankdrager te plaatsen. Zo gebruikt u bij een plank van 150 cm dus drie plankdragers en bij 200 cm vier.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Wovar Plankdrager Industrieel Zwart 150 x 200 mm - T4 - Set 2 Stuks Wovar Plankdrager Industrieel Zwart 150 x 200 mm - T4 - Set 2 Stuks   |   Gepoedercoat staal   |   Zwart   |   Moderne uitstraling Op voorraad
€ 39,99 Per stuk incl. BTW