Logo Gadero
inspiratieservice
Blog

Meer daglicht met een glazen wand in uw overkapping

Gadero logo
Geschreven doorHenk Jan
Geplaatst16-02-2019

Steeds meer mensen willen in het voorjaar en in de zomer zo lang mogelijk beschut buiten zitten onder een overkapping. Echter maakt u een houten overkapping of veranda met 3 wanden dicht, dan ontstaat er een behoorlijk donkere ruimte. Dat wilt u natuurlijk niet. Daar is nu een mooie oplossing voor: glaswanden met steellook zwarte kozijnen. Dit zijn vaste wanden met veel echt glas.

glazen wand steel look overkapping
Glaswand module veranda

Meestal plaatst men deze in zijwanden of achterwanden van een aanbouw veranda, overkapping of tuinkamer. Maar een gedeelte aan de voorzijde kan ook, zoals op onderstaande foto.

glazen wandmodules steellook

Steellook zwart

Bij dergelijke vaste wanden met echt glas zijn vaak de kozijnen in de kleur zwart gespoten. Dat steekt mooi af bij Lariks Douglas hout. Omdat het zwart gespoten hout bijna op zwart staal lijkt, hanteren wij de term steellook.

Zwarte Glaswand veranda

Onze steellook glaswanden zijn beschikbaar in diverse breedte- en hoogtematen. Wilt u een hele zijwand dicht maken? Stem dan de breedte van uw zijwand af op de breedte van dergelijke glaswandsystemen.

Glazen schuifwanddeuren

Wilt u helemaal uit de wind zitten? Met onze schuifbare glaswand deuren kunt u uw overkapping ook helemaal afsluiten. Met onze glazen wanden voor overkappingen kunt u uw gehele overkapping van glas maken. Zo maakt u een luxe tuinserre.

glaswandmodule zwart

Bekijkt u hier de Product Spotlight video van de zwarte glaswanden staallook:

Kortom, de trend van 2019 wordt glazen wanden in overkappingen. Bestel uw contructiehout van Lariks Douglas hout, dakbedekking, betonpoeren, terrastegels of vlonderhout als fundering voor uw overkapping op maat nu bij houthandel Gadero. Bezorging in heel Nederland en Vlaanderen.