Logo Gadero
service
Blog

Stroomverbruik | Hoeveel stroom verbruikt een Fairybell?

daniel
Geschreven doorDaniël
Geplaatst07-11-2022

Bent u van plan een Fairybell aan te schaffen voor de kerst? Welke invloed heeft het gebruik van een Fairybell tijdens de feestdagen op de energiefactuur eigenlijk? Met de huidige hoge energieprijzen is dat geen overbodige vraag. In deze blog vindt u informatie over wat het stroomverbruik van Fairybell kerstverlichting ongeveer is en wat dit gaat kosten. Fairybell's beschikken allemaal over hoogwaardige LED-technologie en bieden daarmee altijd een laag energieverbruik. Een fijne (kerst)gedachte met de huidige energietarieven in 2022.

Blog Fairybell stroomverbruik

Voordelen van LED-verlichting Fairybell

  • Bij de hoogwaardige LED-lampjes van een Fairybell gaat geen energie verloren aan het opwarmen van een gloeidraad. Daarmee zijn de LED-lampjes in kerstverlichting van Fairybell tot wel 90% efficiënter!

  • Een LED-lampje in een Fairybell heeft een gemiddelde levensduur van ca. 20.000 branduren. Dit is 20 keer langer dan een traditionele gloeilamp. 

Tip: Maak gebruik van een slimme stekker of tijdschakelaar tussen het stopcontact en uw Fairybell. Door middel van Bluetooth kunt u het verbruik van uw Fairybell  zien op uw smartphone. Stel bijvoorbeeld ook tijdschema's in zodat u de Fairybell enkel op gezette tijden aan staat. Zo voorkomt u ook sluipverbruik van uw Fairybell.

Overzicht stroomverbruik per Fairybell

Maar, wat kost het nu echt? Bij aanschaf van een Fairybell betaalt u op basis van de huidige stroomtarieven (2022) gemiddeld genomen ongeveer €2,30* per maand.

Hieronder vindt u een overzicht zodat u kunt inzien wat het verbruik per Fairybell model is, zodat u vóór de aanschaf exact weet waar u aan toe bent. 

Let op! Onderstaand overzicht heeft betrekking op het assortiment Fairybell vlaggenmast kerstbomen die leverbaar zijn via Gadero.nl.

Tabel kosten Fairybell per maand

* Deze berekening is gemaakt door Fairybell® op basis van een stroomtarief van €0,90 per kWh waarbij is uitgegaan van het verbruik van 6 uur per dag gedurende een periode van 30 dagen.