Logo Gadero
service
Blog

Wat is een tuinscherm met een schuin verloop?

Gadero logo
Geschreven doorHanneke
Geplaatst12-03-2019

Stel u wilt een laag en een hoog tuinscherm met elkaar combineren, maar weet niet hoe u de twee mooi verbindt. Daar is een tuinscherm met een schuin verloop voor. Dit tuinscherm loopt van 90 naar 180 cm hoogte. Zo zorgt u voor een mooie overgang tussen een tuinscherm van 90 cm hoog en 180 cm hoog.

Tuinscherm met schuin verloop

Het is de ideale toevoeging aan uw schutting als u een laag en een hoog deel naadloos in elkaar wilt laten overlopen. Tuinschermen met een schuin verloop zijn er in verschillende soorten, daarover leest u hieronder alles.

Tuinscherm met schuin verloop

Een tuinscherm met een schuin verloop is, net zoals andere standaard tuinschermen, 180 cm breed. Zo past het mooi in het geheel van uw schutting. U gebruikt dit scherm om de afstand tussen 90 en 180 cm te overbruggen. Deze schermen plaatst u tussen dezelfde palen die u ook voor de rest van uw schutting gebruikt. Voor een chique schutting kiest u bijvoorbeeld gecoate betonpalen. Maar ook hardhouten of geïmpregneerde schuttingpalen zijn een mogelijkheid. 

Verschillende soorten tuinschermen

Bij Gadero vindt u veel verschillende tuinschermen met een schuin verloop. Zo hebben veel van onze populaire duurzame hardhouten tuinschermen een variant met schuin verloop. Daarnaast kunt u ook kiezen voor de authentieke look van Lariks Douglas. Gaat u een keer voor iets anders? Dan hebben wij ook hele mooie zwarte en grijze tuinschermen met schuin verloop in het assortiment. U vindt de tuinschermen met schuin verloop vaak als variant op een tuinscherm, waarbij u dus eerst op het tuinscherm dient te klikken om dit te zien. 

In de onderstaande video laat Henk Jan goed zien hoe een tuinscherm met schuin verloop eruit ziet en hoe het in uw schutting past.

Zelf aan de slag met uw schutting? Kijk bij onze tuinschermen, schuttingpalen en betonpalen om inspiratie op te doen.