Blokhutprieel Marit 400 x 400 x 298 cm Hoekblokhut

Productnummer: DE12082 Hoekprieel   |   Inclusief Dakshingles Recht 27m2   |   Uit te breiden met diverse opties

Niet voorradig, aanvoer binnen 4-7 weken Vaste bezorgdag per postcode

€ 1.898,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Funderingsbalken met afwatering
Funderingsbalken met afwatering
Dakbedekking Puntdak
Dakbedekking Puntdak
Dakgootset
Dakgootset
Laten Impregneren (levertijd 16 weken)
Laten Impregneren (levertijd 16 weken)
Wanden
Wanden
Kit voor dakbedekking
Kit voor dakbedekking
Afdekkap
Afdekkap
Grondverf laag (levertijd 7-8 weken)
Grondverf laag (levertijd 7-8 weken)
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Piketpalen + constructieliggers (fundering) (exclusief ijzerwaren)
Piketpalen + constructieliggers (fundering) (exclusief ijzerwaren)
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Embalan Isoleergrond (zelf aanbrengen) + Embalan Dekkende Verf bijbestellen
Embalan Isoleergrond (zelf aanbrengen) + Embalan Dekkende Verf bijbestellen
Impregneermiddel (zelf aanbrengen)
Impregneermiddel (zelf aanbrengen)
Samenstelling Sluiten
  • € 1.898,95 Standaardproduct Blokhutprieel Marit 400 x 400 x 298 cm Hoekblokhut
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Blokhutprieel Marit 400 x 400 x 298 cm Hoekblokhut

  • 44 mm dikke blokhutprofielen
  • Door dichte wanden minder last van de wind
  • Inclusief Dakshingles Recht 27 m2
  • Uit te breiden met diverse opties
  • Onbehandeld (behandelen sterk aanbevolen)

Blokhutprieel Marit 400 x 400 x 298 cm Hoekblokhut

U zoekt een hoogwaardige hoekblokhut van Scandinavisch vuren hout met een wanddikte van maarliefst 44 mm? Blokhut Marit wordt van Tuindeco is dan wat u zoek en wordt geleverd inclusief Dakshingles Recht. Wenst u een open houten buitenverblijf, bijvoorbeeld achter in uw tuin? Dit prachtige blokhutprieel Marit heeft een hoogte van 298 cm. Het oppervlakte is zo'n 14.4 m2 met een lengte en breedte van 400 bij 400 cm. De blokhutprieel wordt standaard geleverd met dakbedekking, 27m2 aan dakshingles in de variant recht met de kleur zwart. U kunt echter ook kiezen voor Beverstaart of Hexagonaal in diverse kleuren. Toch opzoek naar wat anders? Bekijk dan: blokhut 4x4 meter

Dit zeer complete, vierkante tuinprieel kunt u direct beginnen met opbouwen. Bovendien is deze blokhut direct leverbaar uit voorraad.

Starterset

Voor blokhut Marit kunt u als extra optie een starterset meebestellen. Deze starterset is speciaal ontwikkeld en bevat enkele essentiele onderdelen voor blokhutprieel marit. Deze starterset bevat een ventilatierooster, stormankerset en tuinhuisset met o.a. dakplankspijkers voor het monteren van de dakplanken. Wij raden aan om deze starterset mee te bestellen, u vindt deze bij de extra opties.

Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen. 

Een stormankerset zorgt voor extra stevigeheid van uw blokhut bij harde wind en storm. Een stormankerset bestaat uit metalen draadeinden die aan de binnenzijde van uw tuinhuis worden bevestigd en houden de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel de ventilatierooster als de stormankerset worden standaard meegeleverd bij de Starterset die u via de extra opties kunt meebestellen.

Fundering blokhut Marit

Deze blokhut/prieel Marit is eenvoudig en snel te monteren. Zorg voor een 100% waterpas ondervloer (van funderingsbalken met afwateringsprofiel voor een langere levensduur) en monteer alles zuiver haaks. Wij adviseren om het tuinhuis voor het monteren te behandelen. Wij raden kunststof funderingsbalken aan. Deze hebben een zeer lange levensduur en zorgen voor een goede afwatering. Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen. De funderingsmaten zijn 380 x 380 cm. 

Verduurzamen

Door ons uw blokhut Marit laten impregneren (aanbevolen) kost ca. 5 - 6 weken levertijd extra. Wie niet van groen geïmpregneerd hout houdt kan nu ook kiezen voor zilvergrijs impregneren. U heeft dan uw blokhut in stoere steigerhout look and feel! Wie door ons zijn tuinhuis laat impregneren hoeft zelf niet direct te beitsen. Na circa 3 maanden wel alsnog aflakken is ons advies. Wie kiest voor impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante beits. Wij adviseren de blokhut te beitsen met Embadecor Transparante Beits. U heeft 3 potten Embadecor Transparantie Beits nodig van 2,5 liter per pot.

Wilt u uw blokhut Marit in een kleur? Kies dan voor een grondverf laag in wit, transparant of antraciet grijs. Het laten spuiten van een grondlaag kost ca. 5-7 weken extra levertijd. Dakbeschot wordt niet meegespoten. Voor de duurzaamheid adviseren we de grondverf spuitlaag aan. Dit geeft na aflakken een betere bescherming dan dompelimpregnatie.

Zelf uw blokhut in de grondverf zetten? Kies dan voor Embalan Isoleer (1 laag) zodat u zelf de grondlaag aan kunt brengen. Een grondlaag dient u vervolgens nog 2 a 3 keer af te lakken met de speciaal ontwikkelde Embalan dekkende verf , voor het bereiken van de juiste laagdikte (van binnen en van buiten). Embalan Dekkende Verf is een dekkende, zijdeglans en waterverdunbare verf. U heeft 3 potten Embalan nodig van a 2,5 liter. Bij voorkeur de mes en groef vooraf aflakken voordat u begint met het opbouwen van blokhut Marit. Embalan Dekkende verf is in diverse kleuren beschikbaar. Bekijk hier de kleurschema's van de beschikbare kleuren Embalan Dekkende Verf die u via de extra opties kunt bijbestellen. Let op! Voor het aanbrengen van Embalan Dekkende Verf dient u ook Embalan Isoleer mee te bestellen.

Dakbedekking en dakgootsets

Bij dit prieel ontvangt u standaard dakshingles in een rechte variant. De kleur kunt u zonder meerprijs aangeven bij de extra opties. Voor een kleine meerprijs kunt u tevens kiezen voor dakshingles beverstaart of hexagonaal in zwart, rood of groen. Als afwerking van het dak kunt u een afdekkap mee bestellen met een messing bol.

We adviseren een dakgootset mee te bestellen. Dit kan zowel een kunststof dakgoot zijn als een vuurverzonken dakgoot. Kijk bij de extra opties voor het meebestellen van bijvoorbeeld een dakgootset in kunststof antrciet van 65 of 100 mm breed.

Let op! Voor de bevestiging van een dakgoot dient u een gootplank mee te bestellen. Deze vindt u bij de extra opties.

U wilt een houten buitenverblijf in uw tuin bouwen van 4 bij 4 meter? Overweeg dan blokhutprieel Marit van het merk Tuindeco. Bij tuinhuishandel Gadero vindt u bij de extra opties ook de zwarte kit voor dakshingles en ook materiaal om uw prieel goed aan de grond te verankeren, zoals stormankers, of beits om zelf voor de behandeling van het hout te zorgen. Koop met Thuiswinkel servicevoorwaarden bij Gadero.nl.

Montage

Ziet u er tegenop om de montage zelf uit te voeren? Laat het dan uitvoeren door onze professionele montage service! De montagekosten vindt u terug in de extra opties en kunt u eenvoudig aanvinken en afrekenen. Aan de montage van extra opties, zoals een houten vloer, zit er een meerprijs verbonden. Wat zit inbegrepen in de montage service? Dat is het plaatsen van de blokhut op funderingsbalken, het monteren van dakgoten, en alle soorten dakbedekking.
LET OP: u dient zelf te zorgen voor een waterpas ondergrond. De prijzen voor het monteren van een fundering op piketpalen dient u op te vragen via www.gadero.nl/montage.
Wij nemen na het plaatsen van de bestelling contact met u op over de planning.

Dit product valt onder de categorie: 5 hoekige blokhut, Overkapping 4x4, Blokhut 4x4, Blokhut 45 mm


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Hoekblokhut Blokhutprieel Marit Blokhutprieel Marit 400 x 400 x 298 cm Hoekprieel   |   Inclusief Dakshingles Recht 27m2   |   Uit te breiden met diverse opties
€ 1.898,95 per stuk incl. btw