Blokhut Extramodern 520 x 260 x 228 cm Blokhut met afdak

Actie: nu met gratis bezorging   |   Met handig zij afdak   |   Inclusief enkel glas en 26 m2 dakleer

€ 1398,95 per stuk incl. BTW

Extra opties toevoegen
Vloer
Fundering
Dakbedekking / shingles
Dakgootset
Behandeling (levertijd 3 weken)
Wanden
Kit voor dakbedekking
Dekkende Beits
Spuiten grondlaag (levertijd 3-4 weken)
Daktrim
Ventilatie
Stormankerset
Dakdoorvoer
Extra Achter- en zijwanden
Piketpalen
Totaal voor dit product
  • € 1398,95Dit product
€ 1398,95 Totaal incl. BTW

Specificaties voor Blokhut Extramodern 520 x 260 x 228 cm Blokhut met afdak

Merk:
Tuindeco
Productnr.:
DE11020
Afmetingen:
320 + 200 x 260 x 228 cm
Extra:
Aanbieding op=op
Behandeling:
Onbehandeld
Wanddikte:
2.8 cm
Nokhoogte:
228 cm
Deurhoogte:
195 cm
Dakbedekking:
Dakleer 26 m2
Materiaal:
Vurenhout
Breedte:
320 + 200 cm
Diepte:
260 cm

Blokhut Extramodern 520 x 260 x 228 cm Blokhut met afdak

  • Actie, gratis bezorging en speciale aanbieding
  • Met dakleer geleverd
  • Deur bij ons met glas en beslag geleverd
  • Wanddikte 28 mm

Deze moderne blokhut Extramodern heeft een afmeting van 320 cm breed x 260 cm diep en heeft een nokhoogte van 234 cm. De deurhoogte inclusief kozijn is 195,5 cm. De zijluifel is 200 cm en ideaal om nog meer opbergruimte van te maken, fietsen plaatsen of zelfs een heerlijke loungehoek te creëren. Dit tuinhuis met afdak wordt geleverd inclusief dakleer. De totale breedte van blokhut Extramodern is 520 cm. Deze houten hut leveren wij inclusief enkel glas en 26 m2 dakleer.

Dit tuinhuisje met afdak type Extramodern van het merk Tuindeco is ideaal voor het opbergen van uw tuinspulletjes of fietsen onder het afdakje. Dit 300 cm x 260 cm grote tuinhuis heeft een dubbele deur en is voorzien van beslag. Dit tuinhuis wordt geleverd inclusief glas, bevestigingsmaterialen en dakbedekking. Eventuele opties zijn: een houten vloer, funderingsbalken, stormankerset, dakgootset, spuiten grondverf (2 laags) en ventilatieroosters.

Wij leveren blokhut Extramodern standaard in blank vuren aan. Impregneren raden wij sterk aan. Dat kan groen, bruin en grijs geimpregneerd. Dat duurt 3 weken. Het voordeel is dat u zelf daarna niets meer hoeft te beitsen en u uw levensduur van uw blokhut met jaren verlengd. Nieuw is grijs impregneren, u geeft uw tuinhuis dan een stoere grijs steigerhout uiterlijk. Het alternatief voor impregneren is een dubbele grondverf spuitlaag. Dan hoeft u uw blokhut alleen maar af te lakken in mooie kleuren. De levertijd voor de dubbele spuitlaag voor Blokhut Extramodern bedraagt 4 weken.

Actie, nu met gratis bezorging. Blokhut Extramodern van Tuindeco is door ons uit voorraad snel te leveren. Nu voor speciale actie prijs!

Extra zij- en/of achterwanden?
Wilt u graag extra zij- en/of achterwanden toevoegen aan uw blokhut? Selecteer bij extra opties een zij- en of achterwand. De zij- en achterwanden zijn gemaakt van blokhutprofiel planken. De achter- en zijwand worden aan twee kanten met een dubbele u-lijst gemonteerd. 


Vragen & antwoorden over dit product

Blokhutten zijn altijd dompelgeimpregneerd in een bad. 

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht

Productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf een beoordeling
* verplicht

Dit product bestellen?
Aanbieding op=op blokhut extramodern Blokhut Extramodern 520 x 260 x 228 cm met afdak Actie: nu met gratis bezorging   |   Met handig zij afdak   |   Inclusief enkel glas en 26 m2 dakleer Ruim op voorraad
€ 1398,95 per stuk incl. BTW