Blokhut Extramodern 520 x 260 x 228 cm Blokhut met afdak

Actie: nu met gratis bezorging   |   Met handig zij afdak   |   Inclusief enkel glas en 26 m2 dakleer

€ 1398,95 per stuk incl. BTW

Extra opties toevoegen
Vloer
Fundering
Dakgootset
Behandeling (levertijd 3 weken)
Wanden
Kit voor dakbedekking
Dekkende Beits
Spuiten grondlaag (levertijd 3-4 weken)
Daktrim
Ventilatie
Stormankerset
Dakdoorvoer
Extra Achter- en zijwanden
Piketpalen (voor constructieliggers)
Dakbedekking plat dak
Totaal voor dit product
  • € 1398,95Dit product
€ 1398,95 Totaal incl. BTW

Specificaties voor Blokhut Extramodern 520 x 260 x 228 cm Blokhut met afdak

  • Actie, gratis bezorging en speciale aanbieding
  • Met dakleer geleverd
  • Deur bij ons met glas en beslag geleverd
  • Wanddikte 28 mm
Merk:
Tuindeco
Productnr.:
DE11020
Afmetingen:
320 + 200 x 260 x 228 cm
Extra:
Aanbieding op=op
Behandeling:
Onbehandeld
Wanddikte:
2.8 cm
Nokhoogte:
228 cm
Deurhoogte:
195 cm
Dakbedekking:
Dakleer 26 m2
Materiaal:
Onbehandeld Vuren
Breedte:
320 + 200 cm
Diepte:
260 cm

Blokhut Extramodern 520 x 260 x 228 cm Blokhut met afdak

Dit tuinhuis met afdak type Extramodern van het merk Tuindeco is ideaal voor het opbergen van uw tuinspullen of fietsen. Onder het afdak kunt u fietsen plaatsen of een heerlijk zithoekje maken. 

Maten

Deze moderne blokhut Extramodern heeft een afmeting van 320 cm breed x 260 cm diep en heeft een nokhoogte van 228 cm. De deurhoogte inclusief kozijn is 199 cm en breedte is 143 cm. De zijluifel is 200 cm en ideaal om nog meer opbergruimte van te maken. Dit tuinhuis met afdak wordt geleverd inclusief dakleer. De totale breedte van blokhut Extramodern is 520 cm. Deze houten hut leveren wij inclusief enkel glas en 26 m2 dakleer.

Fundering

Wij raden kunststof funderingsbalken aan omdat deze een zeer lange levensduur hebben en zorgen voor een goede afwatering. Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.

Impregneren of grondverf laten spuiten?

Wij leveren blokhut Extramodern standaard in blank vuren aan. Impregneren raden wij sterk aan. Dat kan groen, bruin en grijs geïmpregneerd. Dat duurt 3 weken. Het voordeel is dat u uw levensduur van uw blokhut met jaren verlengd. Nieuw is grijs impregneren, u geeft uw tuinhuis dan een stoere grijs steigerhout uiterlijk. Na circa 3 maanden wel alsnog aflakken is ons advies. Wie kiest voor impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante beits.

Wilt u uw blokhut Extramodern in een kleur? Kies dan voor een grondverf laag in wit, transparant of antraciet grijs. Deze spuitlaag hoeft u nog maar 1 keer af te lakken en dan bent u voor de eerste 3 jaar klaar. Bij voorkeur de mes en groef vooraf aflakken voordat u begint met het opbouwen van blokhut Extramodern. De spuitlaag met grondverf heeft een levertijd van circa 4 weken. Dakbeschot wordt niet meegespoten. Voor de duurzaamheid adviseren we de grondverf spuitlaag aan. Dit geeft na aflakken een betere bescherming dan dompelimpregnatie. 

Inclusief

Blokhut met overkapping Extramodern wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal, dakleer (26 m2) en bouwtekening. In de deur zit enkel glas en wordt standaard geleverd met scharnieren en slot. 

Actie, nu met gratis bezorging. Blokhut Extramodern van Tuindeco is door ons uit voorraad snel te leveren. Nu voor speciale actie prijs!
 

Extra zij- en/of achterwanden?

Wilt u graag extra zij- en/of achterwanden toevoegen aan uw blokhut? Selecteer bij extra opties een zij- en of achterwand. De zij- en achterwanden zijn gemaakt van blokhutprofiel planken. De achter- en zijwand worden aan twee kanten met een dubbele u-lijst gemonteerd. 

 


Vragen & antwoorden over dit product

Blokhutten zijn altijd dompelgeimpregneerd in een bad. 

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht

Productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf een beoordeling
* verplicht

Dit product bestellen?
Aanbieding op=op blokhut extramodern Blokhut Extramodern 520 x 260 x 228 cm met afdak Actie: nu met gratis bezorging   |   Met handig zij afdak   |   Inclusief enkel glas en 26 m2 dakleer Ruim op voorraad
€ 1398,95 per stuk incl. BTW