Blokhut Extramodern 520 x 260 x 230 cm met afdak Wanddikte 28 mm

Productnummer: DE11020 Met handig zij afdak   |   Inclusief enkel glas en 26 m2 dakleer 1

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 4-7 weken.

€ 1.368,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Funderingsbalken met afwatering
Funderingsbalken met afwatering
Dakgootset
Dakgootset
Laten Impregneren (levertijd 16 weken)
Laten Impregneren (levertijd 16 weken)
Wanden
Wanden
Kit voor dakbedekking
Kit voor dakbedekking
Grondverf laag (levertijd 7-8 weken)
Grondverf laag (levertijd 7-8 weken)
Daktrim
Daktrim
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Dakdoorvoer
Dakdoorvoer
Extra Achter- en zijwanden
Extra Achter- en zijwanden
Piketpalen + constructieliggers (fundering) (exclusief ijzerwaren)
Piketpalen + constructieliggers (fundering) (exclusief ijzerwaren)
Dakbedekking plat dak
Dakbedekking plat dak
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Embalan Isoleergrond (zelf aanbrengen) + Embalan Dekkende Verf bijbestellen
Embalan Isoleergrond (zelf aanbrengen) + Embalan Dekkende Verf bijbestellen
Impregneermiddel (zelf aanbrengen)
Impregneermiddel (zelf aanbrengen)
Beglazingskit
Beglazingskit
Samenstelling Sluiten
  • € 1.368,95 Standaardproduct Blokhut Extramodern 520 x 260 x 230 cm met afdak Wanddikte 28 mm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Blokhut Extramodern 520 x 260 x 230 cm met afdak Wanddikte 28 mm

  • Wanddikte 28 mm
  • Met dakleer geleverd
  • Deur bij ons met glas en beslag geleverd
  • Starterset niet inbegrepen; bij dakleer essentieel, dus mee te bestellen.

Blokhut Extramodern 520 x 260 x 230 cm met afdak Wanddikte 28 mm

Dit tuinhuis met afdak type Extramodern van het merk Tuindeco is ideaal voor het opbergen van uw tuinspullen of fietsen. Onder het afdak kunt u fietsen plaatsen of een heerlijk zithoekje maken. Het moderne Tuindeco tuinhuis valt onder de 5x3 meter modellen.

Maten

Deze moderne blokhut 5x3 meter Extramodern heeft een afmeting van 320 cm breed x 260 cm diep en heeft een nokhoogte van 228 cm. De deurhoogte inclusief kozijn is 199 cm en breedte is 143 cm. De zijluifel is 200 cm en ideaal om nog meer opbergruimte van te maken. Dit tuinhuis met afdak wordt geleverd inclusief dakleer. De totale breedte van blokhut Extramodern is 520 cm. Deze houten hut leveren wij inclusief enkel glas en 26 m2 dakleer.

Starterset (extra optie)

Voor Blokhut Extramodern met overkapping kunt u als extra optie een starterset meebestellen. Deze starterset is speciaal ontwikkeld en bevat enkele essentiele onderdelen. Deze starterset bevat een ventilatierooster, stormankerset en tuinhuisset met asfaltnagels en dakplankspijkers voor het monteren van de dakplanken en dakleer. Wij raden aan om deze starterset mee te bestellen, u vindt deze bij de extra opties.

Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen.

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. Een stormankerset zorgt voor extra stevigeheid van uw blokhut bij harde wind en storm. Een stormankerset bestaat uit metalen draadeinden die aan de binnenzijde van uw tuinhuis worden bevestigd en houden de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel de ventilatierooster als de stormankerset worden standaard meegeleverd bij de Starterset die u via de extra opties kunt meebestellen.

Fundering

Wij raden kunststof funderingsbalken aan omdat deze een zeer lange levensduur hebben en zorgen voor een goede afwatering. Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.

Verduurzamen: impregneren, transparant beitsen of verven in een kleur

U heeft voor de behandeling van dit moderne tuinhuis 4 opties.

1. Door ons uw blokhut Extramodern te laten impregneren (aanbevolen) dient u rekening te houden met gemiddeld 4-6 weken extra levertijd. Afhankelijk van de tijd van het jaar kan de levertijd echter uitlopen. Controleer hier de actuele levertijd voor het impregneren.

Wie niet van groen geïmpregneerd hout houdt kan nu ook kiezen voor zilvergrijs impregneren. U heeft dan uw blokhut in stoere steigerhout look and feel! Wie door ons zijn tuinhuis laat impregneren hoeft zelf niet direct te beitsen. Na circa 3 maanden (zodra volledige werking uit uw blokhut is) wel alsnog aflakken is ons advies. Wie kiest voor impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante Embadecor beits.

2. Wilt u liever uw blokhut in een mooie kleur wit of grijs? Dan kunt u dit tuinhuisje gewoon onbehandeld bestellen, het voordeel daarvoor is ook de snelle levertijd. Kies wel altijd voor een grondverf laag (isoleergrond) in wit, transparant of antraciet grijs. Verf uw blokhut daarna nog 2 keer in 1 of meerdere kleuren. Maak bijvoorbeeld de kozijnen wit en de wanden grijs.

Tijdens de opbouw adviseren we dat u minimaal de grondverflaag al op het hout heeft aangebracht. Ook de eerste laag kleur is verstandig om voor of tijdens de opbouw zeker in de mes en groef van de blokhutprofielen waar u later niet meer bij kunt aan te brengen. Anders heeft u kans na werking van het hout dat u nog kieren in de hout- of grondverf kleur ziet. Let uw (geverfde) blokhutprofielen nooit in de volle zon of warme garages, zo heeft u kans op kromtrekken. Zorg voor enkele bokken waar u uw profielen op kan laten drogen.

3. Wilt u uw blokhut behandelen in een transparante kleur om zo de nerfstructuur zichtbaar te houden? Wij adviseren deze blokhut dan onbehandeld te bestellen (deze is dan ook direct te leveren) en te behandelen met Embadecor Transparante Beits (tweelaags). U heeft 4 potten Embadecor Transparantie Beits nodig van 2,5 liter per pot.

4. Het laten spuiten van een grondlaag kost ca. 5-7 weken extra levertijd. Let op, dakbeschot wordt niet meegespoten. Voor de duurzaamheid adviseren we de grondverf spuitlaag aan. Dit geeft na aflakken een betere bescherming dan dompelimpregnatie. U heeft met een machinale spuitlaag uw blokhut alleen nog maar 2 keer te verven in een Embalan kleur. De levertijd van deze optie is wel relatief lang en de kosten relatief hoog.

Standaard bij blokhut Extramodern

Blokhut met overkapping Extramodern wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal, dakleer (26 m2) en bouwtekening. In de deur zit enkel glas en wordt standaard geleverd met scharnieren. Deze blokhut Extramodern met wanden van 28mm wordt standaard geleverd met een afsluitbaar cilinderslot, 2 sleutels en deurhengen om de deuren stevig te monteren. Zo is uw blokhut veilig afgesloten.

Kiest u voor de standaard optie dakleer? Bestel dan een starterset mee.

Extra zij- en/of achterwanden?

Wilt u graag extra zij- en/of achterwanden toevoegen aan uw blokhut? Selecteer bij extra opties een zij- en of achterwand. De zij- en achterwanden zijn gemaakt van blokhutprofiel planken. De achter- en zijwand worden aan twee kanten met een dubbele u-lijst gemonteerd. 

Dit product valt onder de categorie: Blokhut 5x3, Overkapping 5x3, Blokhut 28 mm wanddikte.

Hout geschaafd Ja
Afmetingen 320+200x260 cm
Funderingsmaat 310x250 cm
Nokhoogte 230 cm
Overkapping 200 cm
Staanders 2
Deuren 1 (143x199)
Beglazing Enkel glas
Daksoort Platdak
Dakbedekking Dakleer
Dakoppervlak 14,6 m²
Inhoud 17,6 m³
Oppervlakte (m²) 12,7 m²
Gespiegeld op te bouwen? Ja

Vragen & antwoorden over dit product

Hoe wordt de blokhut geimpregneerd, bad of hoge druk?

Blokhutten zijn altijd dompelgeimpregneerd in een bad. 

Kan de blokhut ook gespiegeld worden? Kan hij dus ook links op gebouwd worden ?

Ja, deze blokhut kan gespiegeld worden opgebouwd.

Kan de deur ook met minder glasoppervlak worden geleverd Mvgr Hans

Bij de huidige actie niet mogelijk.

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen
Plus: Modern uiterlijk Min: De 2 staanders zijn erg dun, deze heb ik vervangen voor 10x10 palen
design
dikte vrijstaande hoekstaanders

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Blokhut Extramodern Blokhut Extramodern 520 x 260 x 230 cm met afdak Wanddikte 28 mm Met handig zij afdak   |   Inclusief enkel glas en 26 m2 dakleer Ruim op voorraad
€ 1.368,95 per stuk incl. btw