Logo Gadero
service

Blokhut Juha Groen Geimpregneerd 400 x 300 x 233 cm Wanddikte 28 mm

Productnummer
DE11198
Inclusief glas AL GRATIS voor u geïmpregneerd
schermafbeelding_2019_02_12_om_165141
blokhut_juha_1
schermafbeelding_2019_02_12_om_165206
schermafbeelding_2019_02_12_om_165228
schermafbeelding_2019_02_12_om_165249
schermafbeelding_2019_02_12_om_165305
blokhut_juha
Vanaf

2.469,25

incl. BTW

18 stuks op voorraad
1 tot 7 werkdagen
Details
Diepte
300 cm
Breedte
300 cm
Hoogte
233 cm
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux
Funderingsbalken met afwatering
2.469,25incl. BTW
1 tot 7 werkdagen
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

 • Geen extra kosten voor impregneren

 • Inclusief bevestigingsmateriaal en bouwtekening

 • Starterset niet inbegrepen

Specificaties

Gewicht
700 kg
Wanddikte
28 mm
Materiaal
Hout
Houtsoort
Scandinavisch vuren
Kleur
Groen
Breedte
300 cm
Diepte
300 cm
Hoogte
233 cm

Blokhut Juha Groen Geimpregneerd 400 x 300 x 233 cm Wanddikte 28 mm

Deze ruime blokhut Juha met 28 mm dikke wanden is nu leverbaar in Nederland en België. Het tuinhuis is vooraf al groen geïmpregneerd en heeft daarmee al direct haar eerste beschermlaag en daarmee een langere levensduur. Met haar grote van 400 x 300 cm kan de Juha worden gebruikt als royale tuinberging of een fijne plek om te loungen.

Afmetingen blokhut Juha, wandplanken 28 mm dik

Deze vurenhouten blokhut van het merk Tuindeco staat garant voor kwaliteit en jarenlang plezier. Door de breedte van 400 centimeter, de diepte van 300 centimeter en de hoogte van 233 centimeter is deze blokhut ideaal te gebruiken als opberging voor bijvoorbeeld tuinmeubelen, grasmaaier of tuingereedschap. De wanddikte van deze blokhut is 28 millimeter. De dubbele deur is inclusief kozijn 155 x 190 cm. De ramen zijn ieder 55 x 63 cm en zijn te openen. De roedes voor de deuren en ramen worden los meegeleverd. De funderingsmaat is 380 x 280 cm. De blokhut heeft een oppervlakte van 10,6 m².

Ramen 2 (55x63) Deuren 1 (155x188) Verduurzamen: transparant beitsen of verven in een kleur

De blokhut wordt standaard onbehandeld geleverd waardoor een snelle levertijd kan worden gerealiseerd. Wel adviseren wij om de blokhut te behandelen om de levensduur te verhogen.

Wilt u uw blokhut behandelen in een transparante kleur om zo de nerfstructuur zichtbaar te houden? Wij adviseren deze blokhut dan onbehandeld te bestellen (deze is dan ook direct te leveren) en te behandelen met Embadecor Transparante Beits (tweelaags). U heeft 4 potten Embadecor Transparantie Beits nodig van 2,5 liter per pot.

Standaard bij blokhut Juha

Standaard wordt meegeleverd:

 • Bevestigingsmateriaal

 • Hang- en sluitwerk

 • Bouwtekening

 • Behandeling Groen geïmpregneerd

Deze blokhut Juha Geïmpregneerd van 4 bij 3 meter wordt geleverd als bouwpakket inclusief glaswerk. Dit behandelde tuinhuis leveren wij ten slotte voor een aantrekkelijke prijs binnen 7-10 werkdagen bij u thuis. Een goede keuze. Deze blokhut Juha met wanden van 28mm wordt standaard geleverd met een afsluitbaar cilinderslot, 2 sleutels en deurhengen om de deuren stevig te monteren. Zo is uw blokhut veilig afgesloten.

Fundering

Deze blokhut/berging Juha is eenvoudig en snel te monteren. Zorg voor een 100% waterpas ondervloer (van funderingsbalken met afwateringsprofiel voor een langere levensduur) en monteer alles zuiver haaks. Wij adviseren om het tuinhuis voor het monteren te behandelen. Wij raden onze kunststof funderingsbalken aan. Deze hebben een zeer lange levensduur en zorgen voor een goede afwatering. Plaats deze op een waterpas ondervloer van rel="noopener noreferrer" target="_blank">betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder.

Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.

Desgewenst kunt u uw houten tuinberging ook bouwen op een rel="noopener noreferrer" target="_blank">houten vlonder.

Starterset (extra optie)

Voor Blokhut Juha kunt u als extra optie een starterset meebestellen. Deze starterset is speciaal ontwikkeld en bevat enkele essentiele onderdelen voor Blokhut Juha. Deze starterset bevat een ventilatierooster, stormankerset en tuinhuisset met asfaltnagels en dakplankspijkers voor het monteren van de dakplanken en dakleer.

Wij raden aan om deze starterset mee te bestellen, u vindt deze bij de extra opties. Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen. Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. Een stormankerset zorgt voor extra stevigheid van uw blokhut bij harde wind en storm.

Een stormankerset bestaat uit metalen draadeinden die aan de binnenzijde van uw tuinhuis worden bevestigd en houden de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel de ventilatierooster als de stormankerset worden standaard meegeleverd bij de Starterset die u via de extra opties kunt meebestellen.

Montage service

Ziet u er tegenop om de montage zelf uit te voeren? Laat het dan uitvoeren door onze professionele montage service! De montagekosten vindt u terug in de extra opties en kunt u eenvoudig aanvinken en afrekenen. Aan de montage van extra opties, zoals een houten vloer, zit een meerprijs verbonden. Deze meerprijs vindt u terug bij de extra opties, maar vergeet niet om ook de opties zoals bijvoorbeeld de dakgootset zelf mee te bestellen wanneer u deze wenst.

LET OP: u dient zelf te zorgen voor een verharde en waterpas ondergrond. De prijzen voor het monteren van overige opties, dient u op te vragen door een aanmeldingsformulier in te vullen.
De volgend opties zitten niet standaard bij de prijs inbegrepen:

 • Piketpaal Fundering en betonnen funderingsprofiel

 • Dakpanprofielplaten (wel easy/aquapan)

Wij nemen na het plaatsen van de bestelling contact met u op over de planning. Qua planning kunt u rekening houden met 8 tot 12 weken, uiteraard ook afhankelijk van de levertijd van de artikelen.

Bekijk hier meer informatie over de rel="noopener noreferrer" target="_blank">blokhut montageservice en lees voorafgaand de rel="noopener noreferrer" target="_blank">algemene voorwaarden goed door is ons advies!